Napi kínai horoszkóp augusztus 16.: Ettől érezheted ma igazán jól magad

nlc | 2018. Augusztus 16.
Vajon mitől lehet a mai nap egészen más, mint a többi? Mitől érezheted magadat igazán jól csütörtökön? Mitől és hogyan érezheted, hogy végre megérkeztél, a helyeden vagy? A kínai horoszkóp bölcs gondolatai között megtalálod a választ.

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és ismételgeted magadban a különleges erővel ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Ma ez az, amitől igazán jól érezheted magadat (Thinkstockphotos)

Ez a mai mantrád a kínai horoszkóp szerint

A Patkány

Bátran cselekszem. Ma bátran megteszem a szükséges lépéseket. Ma bátran és jól döntök. Ma könnyedén és jól cselekszem. Ma igazán jól vagyok, hiszen erőt és bátorságot érzek magamban.

A Bivaly

Belső békém a környezetemre is hat. Sugárzik belőlem a belső béke és a harmónia. Nyugodtságom, belső békém könnyen átragad a többiekre. Ma igazán jól érzem magam, mert másoknak is segíthetek nyugalomra lelni.

A Tigris

Hálás vagyok a testemnek. Hálával gondolok a testemre. Szeretem és elfogadom magamat. A testem egészséges, energikus. Hálát érzek az egészségemért. Ma igazán jól érzem magam a bőrömben.

A Nyúl

Ma jól vagyok. Ma minden úgy jó, ahogyan van. Ma önmagam lehetek. Jól érzem magam a bőrömben. A lelkem ragyog, mert jól vagyok. A belőlem áradó jó érzéseket mások is észreveszik.

A Sárkány

Körülölel az öröm. Önfeledten tudok örülni mindennek és mindenkinek. Szeretet és öröm vesz körül. Örömet adok, örömet kapok. Ma jó érzés örömmel tekinteni magamra és a környezetemre.

A Kígyó

Megbocsátok. Elengedem a sértettséget, elengedem a megbántottságot. Megbocsátok magamnak, és megbocsátok mindenkinek, aki bántott. Ma jó érzéssel tölt el, hogy megbocsáthatok.

A Ló

Elengedem a fájdalmat. Elengedem a fájdalmas érzéseket. A múlt nem hat rám többé. Előretekintek. A fájdalmat örömre cserélem. Ma igazán jól vagyok, mert elengedtem a negatív érzéseket.

A Kecske

Szabad utat adok a jónak. Minden jót beengedek az életembe. Megérdemlem a jót és a legjobbat. Ma jól érzem magam, mert csupa jó dolog történik velem. A mai nap a jó dolgok napja.

A Majom

Napról napra pozitívabban gondolkodom. Napról napra egyre jobban érzem magam. Napról napra boldogabb, optimistább vagyok. Ma jól érzem magam, mert pozitívan gondolkodom.

A Kakas

Az életre bízom a döntést. Bízom az életemben, bízom magamban, bízom a döntéseimben. Ma jól vagyok, mert a legjobb helyen vagyok. Ma hagyom, hogy a legjobb dolgok történjenek velem.

A Kutya

A szeretet a legnagyobb erő. Szeretettel, kedvességgel bármit elérhetek. Szeretettel beszélek, szeretettel végzem a feladataimat. Ma igazán jól érzem magam, hiszen szívből szeretek.

A Disznó

Jó irányba halad az életem. A legjobb irányba kormányozom az életemet. Az életemben magam döntök. A jó mellett döntöttem. Ma igazán jól vagyok, mert az életem a legjobb irányba halad.

Exit mobile version