Napi kínai horoszkóp augusztus 27.: Ma rád talál a boldogság?

nlc | 2018. Augusztus 27.
Vajon mitől éreznéd magad ma igazán boldognak? Te tudod, mi a boldogság? A kínai horoszkóp bölcs gondolatai segítenek válaszra találni. A boldogság ugyanakkor nem másokon múlik, csakis rajtad. Talán ez a mai nap legfontosabb tanulsága... Élsz vele?

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és ismételgeted magadban a különleges erővel ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Mi tenne ma igazán boldoggá? (Thinkstockphotos)

Ez a mai mantrád a kínai horoszkóp szerint

A Patkány

Munkatársaimnak szeretetet adok. Szeretem a munkámat, szeretem a munkatársaimat. A legjobb helyen dolgozom. Boldog vagyok, mert a szeretetemért szeretetet kapok a munkatársaimtól.

A Bivaly

Tudom, merre van a boldogság. Tudom, hogyan lehetek boldog. A boldogságot magamban keresem, hiszen a boldogságot magamban találom. Ma igazán boldog és elégedett vagyok.

A Tigris

A szeretet valóság. A szeretet a mindennapjaim része. Szeretek és szeretnek. Boldoggá tesz a szeretet. Szeretettel bármit elérhetek, szeretettel bármit megvalósíthatok. A szeretet itt van az életemben.

A Nyúl

Végtelen számú lehetőségem van. A lehetőségeim kifogyhatatlanok. Élek a lehetőségekkel. Lehetőségem van megvalósítani az álmaimat. Boldoggá tesz, hogy mindig vannak megvalósítható céljaim az életemben.

A Sárkány

Elfogadó vagyok, és mások is elfogadnak. Elfogadom magamat, elfogadom a többieket. Az elfogadásért elfogadást kapok viszonzásul. Boldoggá tesz, amikor elfogadnak engem is a többiek.

A Kígyó

Lelki sebeim az idő minden irányában begyógyulnak. Elengedem a múltat, elengedem a fájdalmakat. A lelki sebeket örömre cserélem. A gyógyulás boldoggá tesz. Ma gyógyulok és örülök.

A Ló

Szeretet és harmónia sugárzik belőlem. Pozitívan érzek, pozitívan gondolkodom. Pozitív energiákat sugárzok a környezetemre. Boldog vagyok, elégedett vagyok. Szeretem magamat, szeretem a környezetemet.

A Kecske

Szívem szeretetet ad és kap. Képes vagyok szeretetet adni, és elfogadni mások szeretetét. A szeretet energiája átjárja a lelkemet. A szeretet kiegyensúlyoz és boldoggá tesz. Mindennél fontosabb a szeretet.

A Majom

Angyalok kísérik minden lépésemet. Az angyalok mindig velem vannak. Bármit kérhetek az angyaloktól. Az angyalok meghallgatnak és segítenek. Figyelek az angyali üzenetekre.

A Kakas

Van erőm a változtatáshoz. Mindenkor változtatok, amikor szükséges. A változás erőssé tesz. Szeretem a változásokat, szeretem az új lehetőségeket. Boldogan változtatok az életemen.

A Kutya

Nevetésem jóra fordítja a rosszat is. Nevetésem csodákat tesz. Nevetésemtől elmúlik a fájdalom, a keserűség, a boldogtalanság. Nevetésem örömet, boldogságot, pozitív érzéseket hoz.

A Disznó

Megtalálom helyemet az életben. Tudom, hol a helyem a világban. Jól érzem magam a világban, jól érzem magam a helyemen. Boldoggá tesz, amikor végre a helyemen vagyok.

Exit mobile version