Napi kínai horoszkóp szeptember 1.: Visszatér hozzád, amit adsz

nlc | 2018. Szeptember 01.
Ma szinte mindent visszakapsz, amit adsz. Lehet ez ugyanúgy egy csodásan kedves gesztus, mint egy kölcsönbe adott könyv. Visszakapod. De visszakapod a mérgelődést, a bosszút, a negatív cselekedeteket is. Ma már csak emiatt is érdemes nagyon pozitívan gondolkodni és tenni. A kínai horoszkópból az is kiderül, hogy mit.

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Ma visszakapsz mindent, amit te is adsz másoknak (Thinkstockphotos)

Ez a mai mantrád a kínai horoszkóp szerint

A Patkány

Elfogadom a gazdagságot. Minden, amit szívből adsz, sokszorosan tér vissza hozzád. Ma gazdagabbnak érzed magad, annál gazdagabb is leszel. Ma a bőség megsokszorozódik az életedben. Adj és fogadd el.

A Bivaly

Elfelejtem a sérelmeimet. A megbocsátás ma különös erővel hat – rád is és másokra is. Bocsásd meg a sérelmeket, és mások is megbocsátanak neked. Ma engedd el a sérelmeket, és a lelked is könnyebb lesz.

A Tigris

Minden pillanatban szeretnek. A szeretet energiája ma megsokszorozódik. Ma minél több szeretet árad belőled, annál több szeretetet kapsz vissza. Ma minél jobban szeretsz, annál jobban szeretnek téged is.

A Nyúl

Jót cselekszem másokkal, és ez visszatér hozzám. Minden jó, amit ma gondolsz, érzel és teszel, többszörösen tér vissza hozzád. Ma a jóságod különös erővel hat. Ma csupa jó dolgokat tapasztalhatsz.

A Sárkány

Mindenki segítőkész és kedves velem. Légy mindenkivel segítőkész és kedves, és visszakapod ugyanezt a figyelmességet. Ma csodákat tesz a kedvesség. Ma veled is mindenki kedves. Fogadd el a kedvességet, a segítséget.

A Kígyó

Elengedem a blokkokat, amelyek meggátolják az örömömet. Ma minden, amit elengedsz, pozitívan tér vissza hozzád. Ma könnyedén feloldhatod a blokkokat, felszabadultságot és végtelen örömet érezhetsz.

A Ló

Bízom a Teremtőben, bízom a szeretetben. Bizalmamért bizalmat kapok cserébe. Szeretetet adok, szeretetet kapok. Bízom a legjobbakban, és a legjobb történik velem. Bízom a szeretet erejében.

A Kecske

Hálás vagyok a harmóniáért. A hála érzése megsokszorozza életemben a harmóniát. Boldog és elégedett vagyok. Boldogságot sugárzok, boldogságot vonzok magamhoz. Hálás vagyok az életemért.

A Majom

Megbecsülést kapok minden pillanatban. Megbecsülöm magamat, megbecsülöm a környezetemet, és megbecsülök mindent, amit elértem. Amikor megbecsülöm az életemet, az élet is becsül engem.

A Kakas

Minden percben történik valami jó. Amikor csak tehetem, jót cselekszem. Jó cselekedeteimért jót kapok cserébe. A legjobb jár nekem. Megérdemlem a legjobbat, hiszen a legjobbat adom másoknak.

A Kutya

A változások engem védenek a rossztól. A változások segítenek. Változtatok, amikor változást szeretnék. A változtatás változást hoz az életembe. Jó érzéssel gondolok a változásokra, az életem is pozitívan változik.

A Disznó

A boldogság ajtaja nyitva áll előttem. Életembe engedem a boldogságot. A boldogságért boldogságot kapok. Minél inkább árad belőlem a boldogság érzése, annál több boldogságot kapok vissza. Ma igazán boldog vagyok.

Exit mobile version