Napi kínai horoszkóp szeptember 4.: Nyisd meg kedden a szívedet

nlc | 2018. Szeptember 04.
Sokszor talán észre sem veszed, mennyire elzárod magadtól a szeretetet. Kedden mindennél fontosabb, hogy figyelj a szívcsakrádra. Amikor ez a csakra megfelelően működik, meg tudod magad nyitni a szeretetnek és el tudod fogadni a szeretetet és persze adni is tudsz magadból. Ma egy ölelés, egy mosoly csodával ér fel. Ugye, kipróbálod? Ugye, megnyitod ma a szívedet?

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Ma nyisd meg a szeretetnek a szíved (Thinkstockphotos)

Ez a mai mantrád a kínai horoszkóp szerint

A Patkány

Szeretetemre a párom szeretete a válasz. Megnyitom a szívcsakrámat, megnyitom magam a szeretetnek. Szeretetet kapok, amikor szeretek. Ma szívesen kimutatom páromnak a szeretetemet.

A Bivaly

Minden nap fejlődöm. Minden nap előrébb jutok a céljaimban. Minden nap egyre jobban szeretem magamat. Megnyitom a szívem a szeretetnek. Minden nap fejlődik, erősödik a szeretetem.

A Tigris

Élvezem a mozgást, szeretem a sportolást. Testemnek, lelkemnek igazán jót teszek a mozgással. Felszabadul bennem az öröm, a szeretet, amikor mozoghatok. Megnyitom a szívemet a mozgásnak, az örömnek.

A Nyúl

Szívcsakrám nyitott. Nyitott vagyok a szeretetre. Elfogadom és szeretem magamat. Jól érzem magam a bőrömben. Jól vagyok, amikor szerethetek. Szeretetet adok és szeretetet kapok.

A Sárkány

Szeretettel fogalmazom meg a szavaimat. Szeretettel beszélek, szeretettel fordulok mások felé. Kedvességemért kedvességet és szeretetet kapok. Nyitott vagyok mások felé, nyitott vagyok a szeretetnek.

A Kígyó

Immunrendszerem buraként védelmez. Erős és egészséges vagyok. A szeretet, a boldogság érzése erősíti az immunrendszeremet. Szeretem magamat, szeretem a környezetemet. Szeretetem erőssé tesz.

A Ló

Gyerekeim boldogsága örömmel tölt el. Gyerekeim felé szeretettel fordulok. Öröm látni, hogy a gyerekek boldogok. Gyerekeim öröme boldoggá tesz. Szeretem a gyerekeimet, ők is szeretnek engem.

A Kecske

Elfogadom a jólétet. Megengedem magamnak, hogy bőségben, jólétben éljek. Szeretem a bőséget, szeretem a gazdagságot. Örömmel fogadok minden bőséget. Megnyitom magamnak a jólétnek.

A Majom

Minden eredményem javul. Legyen szó az egészségemről, a munkámról, mindenben egyre jobbak az eredményeim. Napról napra jobban teljesítek. Napról napra egyre közelebb jutok a célomhoz.

A Kakas

Családi ügyeimben a szeretetre bízom magam. Minden családomat érintő kérdésben bízom a szeretet erejében. Családomat átjárja a szeretet érzése. Szeretettel, harmóniával bármit elérhetek.

A Kutya

Bárhol meglelem a harmóniát. Bárhol is legyek, megtalálom magamban a harmóniát. Semmi és senki sem képes a harmóniából kizökkenteni. A szívcsakrát megnyitom a harmónia, a szeretet felé.

A Disznó

Megvalósítom önmagamban a szellem, a lélek és a test harmóniáját. Egészséges, kiegyensúlyozott és boldog vagyok. Harmóniában vagyok magammal és a külvilággal. A szeretet járja át a lelkemet, a testemet, a gondolataimat.

Exit mobile version