Napi kínai horoszkóp szeptember 9.: A szerelem csak egy lépésnyire van

NLCafé | 2018. Szeptember 09.

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás

A szerelem egyetlen lépésnyire van tőled. Vajon megteszed ezt az utolsó lépést? Tudod, melyik irányba haladj? Megesik, hogy a számodra ideális megoldás ott lebeg az orrod előtt, mégsem veszed észre. Csak a karodat kellene kinyújtanod, és megkapnád azt, amire annyira vágysz. A kínai horoszkóp bölcsességei segítenek irányt mutatni, és megtenni a legfontosabb utolsó lépést. Követed a javaslatot?

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Megteszed az utolsó lépést a szerelemhez? (Thinkstockphotos)

Ez a mai mantrád a kínai horoszkóp szerint

A Patkány

Beléptem a siker kapuján. Megetettem a legfontosabb lépést. A siker az életem része. Megérdemlem a sikert, bőven jut benne részem. Hálát érzek a sikereimért, hálát érzek a lehetőségeimért.

A Bivaly

A szerencse a lábam előtt hever. Csak le kell hajolnom, és föl kell vennem a szerencsét. Megteszem a legfontosabb lépést a szerencsémért. A szerencse kísér az utamon. Élek vele.

A Tigris

Életem a lehetőségek tárháza. Bármilyen lehetőséget megragadhatok, bármilyen lehetőséget megvalósíthatok. Rajtam múlik, mely lehetőségekkel élek. Teszek a lehetőségeim megvalósításáért.

A Nyúl

A világban mindenből van elég. A világban bőségesen jut mindenkinek mindenből. Az univerzumtól megkapok mindent, amire szükségem van. Örömmel adok, és örömmel fogadok el.

A Sárkány

A negatív gondolatok elkerülnek. Pozitívan gondolkodom, pozitívan érzek, pozitívan cselekszem. Csupa jó történik velem. Csupa jót vonzok az életembe. A jó irányba haladok, mert jól gondolkodom.

A Kígyó

Lelket öntök mindenkibe. Segítek és támogatok mindenkit, aki kéri tőlem. Szeretteimnek szívesen segítek a problémáik, a fájdalmaik elengedésében. Pozitív energiáimmal segítek feltölteni a lelküket.

A Ló

Mosolyogva mondom ki az igazamat. A mosolyom valódi. Sosem ragaszkodom mereven az igazamhoz. Kedvesen, bölcsen mondom ki, amit gondolok. Mosolyogva adok igazat másoknak, ők is igazat adnak nekem.

A Kecske

Szeretetet küldök a szomszédomba. Szeretetet küldök a körülöttem élőknek. Szeretetemért szeretetet kapok cserébe. Harmóniában, békében élek a szomszédaimmal, a környezetemmel.

A Majom

Gyógyító energiák vesznek körül. A gyógyító energiák meggyógyítják a lelkemet, a testemet. Szeretet vesz körbe engem. A szeretet energiájával meggyógyulok. A szeretettel másokat is meggyógyítok.

A Kakas

Megsokszorozom a boldogságomat. Napról napra boldogabb vagyok. Csupa olyan dolgot teszek, amelytől boldognak érzem magam. A boldogságom belülről fakad. Megteszem a legfontosabb lépést a boldogságomért. 

A Kutya

Bármin változtathatok. Szabad akaratommal bármiről dönthetek az életemben. Megteszem a legfontosabb lépéseket, változtatok, amikor szükséges. A változás jó, a változás éltet.

A Disznó

A szerelem csak egy lépésnyire van. Megteszem ezt a lépést a szerelemért. Tudom, hol találom a szerelmet. Megengedem magamnak a boldogságot. Megnyitom a szívemet a szerelemnek.