Napi kínai horoszkóp szeptember 14.: Adj időt a szerelemnek

nlc | 2018. Szeptember 14.
A szerelemhez idő kell. Néha több, máskor gyorsabban elmélyülnek az érzések. Ahhoz is időre lehet szükséged, mire rád talál a szerelem. Most nem tudod az időt sürgetni, most mindenképpen időt kell adnod a szerelemhez. A kínai horoszkóp segít a megoldásban.

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

A szerelemhez most időre lehet szükséged (Thinkstockphotos)

Ez a mai mantrád a kínai horoszkóp szerint

A Patkány

Egészségem szilárd. Boldog vagyok, örömmel tekintek az életemre. A boldogság érzése erősíti az immunrendszeremet. Napról napra egészségesebb vagyok. Erősnek, egészségesnek érzem magamat.

A Bivaly

Rám talál a pénz. Mindig van annyi pénzem, amennyire szükségem van. Szeretem a pénzt, és a pénz is szeret engem. Könnyedén vonzom magamhoz a pénzt, könnyedén talál meg a pénz.

A Tigris

Csak a szeretet valóságos. A szeretet valóságos és létező. Szeretetet érzek, szeretetet vonzok az életembe. A szeretet a lelkemben rejlik. Szeretem magamat, és szeretem a környezetemben élőket.

A Nyúl

Hasznos vagyok. Hasznosnak lenni jó. Mindig megtalálom azt a feladatot, amivel hasznosnak érezhetem magamat. A környezetem fontos tagja vagyok. Hasznosnak tartanak a többiek, hasznosnak tartom magamat.

A Sárkány

A feszültséget nyugalomra cserélem. Minden kilégzéssel elengedem a magamból a feszültséget. Minden belégzéssel a nyugalom árad szét bennem. Elengedem a feszültséget, nyugalmat engedek a helyére.

A Kígyó

Érintésem gyógyító erejű. Egyetlen öleléssel is gyógyítólag hatok a többiekre. Önmagamat is meg tudom gyógyítani. Szívesen érintem és szívesen ölelem meg a szeretteimet. Gyógyítok az érintésemmel.

A Ló

A csekkeket örömmel fizetem be. Jó érzés kifizetni a csekkeket. A pénz áramlik hozzám, amikor jó érzéssel fizetek. Mindig van elég pénzem, mindig ki tudom fizetni a csekkeket.

A Kecske

Szeretek, és szeretetet tanítok másoknak. Példát mutatok a szeretetből. A szeretet energiája vezérel. Szeretetet adok, és szeretetet kapok. Tanulom a szeretetet, és másokat is szeretetre tanítok.

A Majom

Felismerem az igazságot. Képes vagyok másoknak igazat adni. Pontosan látom az igazságot. Tudom, mikor adjak másoknak, és mikor adjak magamnak igazat. Az igazság vezérel.

A Kakas

Időt adok a szerelemnek. A szerelem a legjobb időben érkezik hozzám. Felismerem, és elfogadom a szerelmet. Hagyom kialakulni a szerelem érzését. Hagyom elmélyülni az érzelmeket.

A Kutya

Jól és könnyen koncentrálok. Képes vagyok az adott feladatra figyelni. Könnyedén oldom meg a feladatokat. Csak a fontos feladatokra koncentrálok. Csak az igazán lényeges feladatokra figyelek.

A Disznó

Szeretetem másokban tükröződik vissza. Szeretetemet érzik a többiek. A szeretet rezgése átragad rájuk. Szeretetemért szeretetet kapok cserébe. Pozitív a kisugárzásom, pozitív a rezgésem. 

Exit mobile version