Napi kínai horoszkóp szeptember 17.: Ma csodákat tesz a szeretet

nlc | 2018. Szeptember 17.
A szeretet erejével ma bármit elérhetsz. Ma minden sokkal egyszerűbben és könnyebb halad, ha beveted a szeretetet. Elég egy szívből érkező mosoly, és ajtók nyílnak meg előtted. Ma a szeretet valóban csodákat tesz az életedben. A kínai horoszkóp ma erre biztat téged. Ugye kipróbálod?

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Csodákat tesz ma a szeretet (Thinkstockphotos)

Ez a mai mantrád a kínai horoszkóp szerint

A Patkány

Hagyom, hogy szeressenek. Megengedem magamnak a valódi szeretetet. Jó érzés szeretve lenni. Szeretem és elfogadom magamat. Amikor magamat szeretem, mások is szeretnek engem.

A Bivaly

A szeretet meggyógyítja a fájdalmat. A szeretet gyógyír a legfájóbb sebekre. A szeretet ereje csodákra képes. A szeretettel csodával határos módon gyógyulok. A szeretet a legnagyszerűbb orvosság.

A Tigris

Szeretetet sugárzok a családomba. Árad belőlem a szeretet. A szeretet akadálytalanul áramlik a családomban. A családomban mindenki szeret. A szeretet ereje tartja össze a családomat.

A Nyúl

Szeretem magamat. Elfogadom magamat. Árad belőlem a szeretet. Szeretetet adok, szeretetet kapok. A szeretet csodákat tesz az életemben. A szeretetnek hála, harmónia, béke, nyugalom vesz körül.

A Sárkány

Szeretetet szórok magam köré. Jó érzés szeretetet adni. Sok embert vonzok magam köré a szeretetemmel. Nagyon sokan szeretnek, nagyon sokan viszonozzák a belőlem áradó szeretetet.

A Kígyó

Szeretetem gyógyító erejű. Szeretettel gyógyítom magamat, szeretettel gyógyítok másokat. Pozitív kisugárzásom orvosságként hat a többiekre. A szeretet ereje valódi csodákat tesz.

A Ló

Könnyű szeretni. A szeretet magától értetődő. A szeretet a lelkemből árad. Mindenkiben meglátom a szeretetet. Jó érzés szeretni. Jó érzés szeretetet adni. Jó érzés szeretetet kapni.

A Kecske

Mindenki szeret, szeretek mindenkit. Önzetlenül szeretek, önzetlenül szeretnek engem a többiek. Szeretetemért szeretetet kapok cserébe. Békében, harmóniában, szeretetben élek a környezetemmel.

A Majom

A szeretet gyermeke vagyok. Megélem a valódi szeretetet. Örömmel tölt el, hogy szeretetet adhatok. A szeretet gyermekeként árad belőlem a szeretet. A szeretet van, a szeretet állandó.

A Kakas

Végtelen szeretetforrás van bennem. A szeretet kiapadhatatlan. A szeretet örök és állandó. Mindig tudok szeretetet adni. Szeretek szeretni. Szeretek szeretetet adni. A szeretet energiája éltet.

A Kutya

Ki tudom mutatni a szeretetet. Könnyedén kimutatom a szeretetemet, hiszen árad belőlem a szeretet. Szeretettel tekintek másokra, szeretettel tekintek magamra. Árad belőlem a szeretet ereje.

A Disznó

Szeretetet adni biztonságos dolog a számomra. A szeretet mindenkor velem van. A szeretet energiája biztonságot ad. Biztonságban érzem magamat, amikor szeretek. 

Exit mobile version