Napi kínai horoszkóp szeptember 24.: Neked is lehet csodás életed

nlc | 2018. Szeptember 24.
Neked is lehet csodás életed. Mégpedig egyszerűbben, mint gondolnád. A csodás élet nem kiváltság, nem csak a „kiválasztottaknak” jár. Te is megérdemled, ahogyan mindenki más. A kínai horoszkóp bölcs sorai között rábukkansz a megoldás kulcsára is. Kinyitod az ajtót?

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Neked is lehet csodás életed (Thinkstockphotos)

Ez a mai mantrád a kínai horoszkóp szerint

A Patkány

Csodálatos életem van. Amikor az apróságokban is megleled a boldogságot, valóban csodálat életed lesz. Amikor csodálatosnak érzed az életedet, az napról napra örömtelibbé és boldogabbá válik. Érdemes kipróbálnod.

A Bivaly

Elengedem a kapcsolatokkal kapcsolatos félelmeimet. A félelmek visszahúznak. A félelmek félelmet szülnek. Csodás kapcsolataid születnek, amikor elengeded a félelmeket. Amikor örömből, boldogságból táplálkozik a kapcsolatod, többé nem ismered a félelmet.

A Tigris

Merek kreatív lenni. Bátran légy alkotó, bátran légy kreatív. Mindenkiben ott rejlik a művész. Mindegy, milyen módon valósítod meg önmagadat, mindegy, milyen módon hozod ki magadból a legtöbbet, a legjobbat. Már kreatív vagy.

A Nyúl

Pénztárcám folyamatosan vastagszik. Amikor szereted a pénzt, a pénz is szeret téged. Amikor örömmel költöd el a pénzt, örömmel fizeted a számlákat, a pénz is egyre nagyobb mértékben áramlik vissza hozzád. A pénztárcád sokkal vastagabb, amikor szeretettel kapcsolódsz a pénzhez.

A Sárkány

Mások boldogsága engem gazdagít. Amikor képes vagy mások örömében osztozni, amikor szívből boldogít mások sikere, te is óriási lépést teszel siker lépcsőfokán. A gazdagság, a bőség felé vezető út egyik ismérve, hogy boldoggá tesz mások sikere.

A Kígyó

Elfogadom magamat, szeretem magamat. A szeretet érzése belőled indul. Amikor elfogadod és szeretet magadat, másokat is képes leszel elfogadni és szeretni. Ilyen egyszerű. Szeresd és fogadd el magad úgy, ahogyan vagy, és a többiek is elfogadnak téged.

A Ló

A szerelmemet boldoggá teszem. Öröm adni, öröm kapni. Szeretetet adni a legnagyobb öröm, szeretetet kapni mámorító érzés. Szeretet nélkül képtelenség létezni. A szeretet az élet forrása, a szeretet az élet maga.

A Kecske

Megtalálnak a nekem való feladatok. Megtalálnak a feladatok, amikor tudod és hiszed, hogy megtalál, amire vágysz. Amikor szereted a munkádat, amikor örömmel végzed a napi feladatokat, a hozzád leginkább passzoló feladat talált rád.

A Majom

Minden szomszédommal jóban vagyok. A szomszédok keresik a társaságodat, amikor jóban vagy velük. Elég egy kedves mosoly, egy szívből jövő jó kívánság, és megtaláltad az összhangot a szomszédokkal. A csodás élet alapja a harmónia.

A Kakas

Nyitott vagyok az egészségre. Figyelj tudatosan a tested jelzéseire. Amikor kibillensz az egyensúlyból, könnyebben veszítheted el az egészségedet. Amikor nyitott vagy az egészségre, lemondások nélkül teszel magadért. Mindent önmagadért, az egészségedért teszel.

A Kutya

Kifogyhatatlan pénzforrásom van. Az univerzum energiája kifogyhatatlan. Az univerzum pénzforrása kimeríthetetlen. Meríts bármennyit az univerzum pénzenergiájából, és megtapasztalod, mindig van annyi pénzed, amennyire éppen szükséged van.

A Disznó

Szeretettel áldom meg a hétköznapokat. Az égiek áldását is elnyered, amikor szeretettel gondolkozol és szeretettel cselekszel. A szeretettel nemcsak másoknak, önmagadnak is csak jót teszel. Szeretettel bármit elérhetsz és megvalósíthatsz az életedben. Kipróbálod?

Exit mobile version