Napi kínai horoszkóp október 3.: Így vonzhatod magadhoz a sikert

nlc | 2018. Október 03.
Te is magadhoz vonzhatod a sikert. Te is ugyanúgy megérdemled a sikert, mint bárki más. Ma ráérezhetsz a siker ízére. Ma ráléphetsz a siker útjára. Ma ebben segítenek a kínai horoszkóp bölcs gondolatai.

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

A siker útjára léphetsz (Thinkstockphotos)

Ez a mai mantrád a kínai horoszkóp szerint

A Patkány

Minden lélegzetemmel sikert vonzok magamhoz. Minden pozitív gondolatommal egyre közelebb kerülök a sikerhez. Megérdemlem a sikert. Mindent megteszek a sikerért. Magamba lélegzem a siker érzését.

A Bivaly

Hiszek önmagamban. Hiszek a teremtő erőmben. Hiszek a vonzás törvényében. Hiszek a gondolatok erejében. Hiszek a saját sikeremben. Minden egyes nappal egyre erősebben érzem.

A Tigris

Szeretetre cserélem a magányt. Elengedem a fájó érzéseket, gondolatokat. Szeretettel gondolok magamra. Szeretettel töltöm meg a lelkemet. A szeretet erejével igaz szerelemre, barátokra találok. 

A Nyúl

Gyerekeim boldog életet élnek. Gyerekeimnek boldog és harmonikus otthont teremtek. Boldoggá tesz a gyermekeim öröme. A gyerekek életet csempésznek az otthonomba. Boldogságban élek.

A Sárkány

Bőségben élhetek. A bőség, a jólét az életem része. Megérdemel a bőséget. Jólétet teremtek magamnak. Szeretem a pénzt. A szeretet megsokszorozza a pénzemet. Magamhoz vonzom a pénzt, a bőséget. 

A Kígyó

Megérdemlem a legjobb munkahelyet. Megérdemlem, hogy a számomra ideális munkahelyen dolgozzam. A legjobbal érem be. Szeretem a munkámat, szeretem a munkahelyemet, szeretem a munkatársaimat.

A Ló

Igazamat szeretettel kimondom. Szeretettel védem meg az igazamat. Elfogadom mások igazát is. A szeretet segít, hogy igazat adjak és igazat kapjak. Sikeresnek érzem magamat. Sikeres vagyok, mert szeretek.

A Kecske

Békesség van bennem. Nyugalom és béke járja át a lelkemet. Jól érzem magam a bőrömben, jól érzem magamat az életemben. Sikeres vagyok, mert békében és harmóniában élek. 

A Majom

Minden vágyam megvalósul, amikor energiát adok. Meg tudom valósítani a vágyaimat. Csak tennem kell a vágyaim megvalósításáért. Sikerrel valósítom meg mindazt, amire szívből vágyom.

A Kakas

Figyelmes partner, tökéletes társ vagyok. Párom az ideális társam. Páromnak ideális társa vagyok. Tökéletesen megértjük egymást. Ideális párkapcsolatban élünk. Boldog, sikeres és elégedett vagyok.

A Kutya

Életcélomat felismerem, és megvalósítom. Tudom, merre haladjak az életemben. Tudom, mi a legfontosabb feladatom. Meg tudom valósítani az életcélomat. A sorsom szerint élek.

A Disznó

Megtalálom a nekem való sportot. Szeretek mozogni. Figyelek az egészségemre, a testemre. Szívesen mozgatom meg magamat. A sportolás örömmel tölt el. Egyre jobb vagyok a nekem való sportban.

Exit mobile version