Napi kínai horoszkóp október 5.: Az angyalok ma téged is segítenek

nlc | 2018. Október 05.
Az angyalok támogatnak, és segítenek téged. Kérd őket, és eljuttatnak téged a célodhoz, segítenek megtalálni mindazt, amire vágysz. A kínai horoszkóp ma különleges angyali tanácsokkal lát el.

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Téged is támogatnak és segítenek az angyalok (Thinkstockphotos)

Ez a mai mantrád a kínai horoszkóp szerint

A Patkány

Angyalok serege segít nekem. Az angyalok mindenben támogatnak, amikor a segítségüket kérem. Az angyalok mellettem állnak, segítenek a céljaim elérésében. Felismerem az angyali jeleket.

A Bivaly

Szeretem, amit a tükörben látok. Szeretem, akit a tükörben látok. Szeretem és elfogadom magamat. Az angyalok segítenek az önszeretetben. Az angyalok is boldogok, amikor szeretem a testem, szeretem a lelkem.

A Tigris

Sikeres vagyok. Sikeresnek érzem magamat. A siker számtalan módon jelenik meg az életemben. Siker a családom, siker a munkám, siker az életem. Az angyalok támogatnak a sikeremben.

A Nyúl

Beengedem életembe a szerelmet. Megérdemlem, és elfogadom az igaz szerelmet. Az angyalok hozzám küldik a számomra ideális társat. Az angyalok segítségével szerelemre találok.

A Sárkány

Minden lélegzettel egészségesebb leszek. Magamba lélegzem az egészséget. Minden belégzéssel egyre jobban érzem magamat, minden kilégzéssel elengedem a feszültségeket. Tudatosan figyelek a légzésemre, tudatosan figyelek az egészségemre.

A Kígyó

Tudom, hogy a legjobbat adom gyermekeimnek. Szeretettel gondozom a gyerekeket. Az angyalok támogatnak, segítenek a gyereknevelésben. Örömmel tölt el gyermekeim boldogsága.

A Ló

Az univerzum bősége az én bőségem is. Ismerem az univerzum törvényét. Merítek az univerzum végtelen energiájából. Bőségben, boldogságban élek. Bőséget adok, bőséget kapok cserébe.

A Kecske

Munkahelyem inspiráló, kreatív közeg. Szeretem a munkahelyemet. Szeretem a munkámat. Örömmel végzem a rám bízott feladatokat. Inspiráló, kreatív munkát végzek. Hálás vagyok a munkámért.

A Majom

Minden családtagommal könnyedén beszélgetek. Mindenkivel tudok beszélgetni. Nyitott vagyok a többiekre. Szívesen beszélgetek a családtagjaimmal. Őszinte kíváncsisággal tekintek rájuk.

A Kakas

Harmónia hatja át minden napomat. Harmóniában, szeretetben élek. Hálás vagyok a harmonikus életemért. Harmóniát, boldogságot sugárzok. Életem minden részében harmóniát találok.

A Kutya

Minden tervemet valóra váltom. Terveim megvalósításában az angyalok segítenek. Örömmel kérem az angyalok támogatását a terveimhez. A céljaimat megvalósítom. Mindennap teszek a céljaimért.

A Disznó

Páromban mindennap új értéket fedezek fel. Ideális párommal élek. Tisztelem és szeretem a páromat. Szeretetemért szeretetet kapok cserébe. Értékesnek tartom a páromat, értékesnek tartom magamat.

Exit mobile version