Napi kínai horoszkóp október 6.: Szombat a jó lehetőségek napja

nlc | 2018. Október 06.
A szombat a jó lehetőségek napja. Valójában minden nap új lehetőséget tartogat, csak talán nem veszed észre a jeleket. A kínai horoszkóp ma felhívja rá a figyelmedet...

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Élj te is az élet kínálta lehetőségekkel (Thinkstockphotos)

Ez a mai mantrád a kínai horoszkóp szerint

A Patkány

A párom mindenben tökéletes társ. Párommal tökéletes harmóniában élek. Ma igazán hálás vagyok a páromért. Hálás vagyok a lehetőségért, hogy a tökéletes társsal találkozhattam. Vagy találkozom hamarosan… 

A Bivaly

Elmém nyugalma a külvilágot is megnyugtatja. Nyugalmam belülről fakad. Felismerem a nyugalmam erejét. Bámulatosan hatok a környezetemre. A feszültség megszűnt az életemben.

A Tigris

Örömmel sportolok, örömmel mozgok. A mozgás jól esik a testemnek, a lelkemnek. Sokkal jobban érzem magam, miután mozogtam. A mozgás egészségessé tesz, a mozgás az öröm forrása.

A Nyúl

Csak a lehetőségeimet látom magamból. Élek az életem adta lehetőségekkel. Számtalan lehetőség hever előttem. Csak föl kell ismernem. A lehetőségek végtelenek. Bátran merítek a lehetőségek tengeréből.

A Sárkány

A szerelem megszépíti a hétköznapokat is. A szerelem megszépíti az életemet. Megengedem magamnak a szerelmet. Boldog vagyok, ragyogok. Szeretem és elfogadom magamat, szeretem és elfogadom a páromat.

A Kígyó

Testem mindent megkap, amire szüksége van. Tudatosan figyelek magamra, tudatosan figyelek a testem jelzéseire. A legjobbat adom magamnak, hiszen a legjobbat érdemlem. Jól érzem magam a bőrömben.

A Ló

Boldog gyerekkort adok gyermekeimnek. Gyermekeim a legjobbat érdemlik. Gyermekeim boldog szülőt érdemelnek. Boldog vagyok, pozitív példát mutatok a gyerekeknek. Követik a példámat.

A Kecske

Bőség és boldogság jól megférnek együtt. Bőségben, boldogságban, harmóniában élek. Felismerem a bámulatos lehetőségeimet. Különleges az életem. Mindenem megvan, amire csak szükségem lehet.

A Majom

Teljesítményemet mindenki elismeri. Munkámért a legtöbbet kapom. Szívesen dolgozom, szívesen teszem a dolgom. Szeretem a munkámat, szeretem a rám bízott feladatokat. A munkám elismerésre méltó.

A Kakas

Szívesen segítek a rokonoknak. Szívesen segítek bárkinek, aki kéri tőlem. Jó viszonyban élek a rokonaimmal. Szeretem a családomat. Ápolom a rokoni kapcsolatokat. Tudom, mennyire fontosak ezek a kapcsolatok.

A Kutya

Harmóniát hívok az életembe. Harmóniát teremtek az életemben. Harmóniában élek, harmóniában dolgozom. Felismerem, mennyire nagyszerű az életem. A harmóniát magamban keresem.

A Disznó

Tudom, mi a legjobb számomra, és azt választom. Jól döntök. Könnyen hozok döntéseket. Az életem az enyém, én döntök felette. A legjobbat adom magamnak, a legjobbat választom.

Exit mobile version