Napi kínai horoszkóp október 7.: Vasárnap te vagy a legfontosabb

nlc | 2018. Október 07.
Vasárnap légy te a legfontosabb az életedben. Ma tedd azt, amit a szíved diktál – mindegy, mit várnak tőled a többiek. A kínai horoszkóp bölcs gondolatai vasárnap az önmagadra találásban segítenek.

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő, kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Szeres magad. Ma légy te a legfontosabb (Thinkstockphotos)

Ez a mai mantrád a kínai horoszkóp szerint

A Patkány

Szeretettel tekintek a családomra. Szeretettel tekintek magamra. A család fontos, ahogyan az én-idő is. Megengedem magamnak, hogy önmagam legyek. A családom boldog, amikor én is boldog vagyok.

A Bivaly

Elengedem a negatív gondolatokat. Elengedem a félelmeket, a bizonytalanságot. A negatív gondolatokat, a negatív érzéseket pozitív gondolatokra és érzésekre cserélem. Jól vagyok, jól érzem magamat.

A Tigris

Örömmel mantrázom. Örömmel ismétlem a megerősítő üzeneteket. Érzem a mantrák erejét. Érzem a mantrák segítségét. A mantráknak köszönhetően az életem egyre pozitívabb, egyre örömtelibb.

A Nyúl

Szeretem a változást. A változások előre visznek. Ma bátran változtatok. Ma megérzem a változás erejét. Magabiztosabbá, erősebbé tesz a változtatás. Könnyedén elengedem a ragaszkodást. Változtatni jó.

A Sárkány

Örömet lelek az életben. Tudom, mi minden okoz számomra örömet. Örömmel teszem a dolgomat. Örömmel fordítok időt magamra. Ma azt teszem, amiben igazán örömemet lelem.

A Kígyó

Bizalommal tekintek magamra. Bízom magamban, bízom a tehetségemben. Erős a magamba vetett hitem. Tudom, ki vagyok, tudom, mit érhetek el. Ma én vagyok magamnak a legfontosabb.

A Ló

Tehetséges vagyok. Tehetségemet minden nap kamatoztatom. Szívesen bontakoztatom ki magamat. Ma különösen élvezem a tehetségemet. Ma csak én vagyok és a tehetségem. Jól megvagyunk együtt.

A Kecske

Béke vesz körül. Béke van bennem. Békében és nyugalomban élek. Ma a békét választom. Ma a legtöbbet a nyugalom jelenti nekem. Ma nyugalomra, békére törekszem. Megengedem magamnak a teljes nyugalmat.

A Majom

Az életem biztonságos. Teljes biztonságban élek. Mindenem megvan, ami a biztonságos élethez szükséges. Szeretem a biztonságomat, szeretem az életemet. Biztonságot teremtek magamnak.

A Kakas

Rengeteg időm van. Mindenre van időm, amire csak szánni szeretnék. Mindenkire jut időm, aki fontos a számomra. Időmilliomosnak érzem magam. Ma tökéletesen osztom be a időmet. Ma jut idő magamra.

A Kutya

Bármit elérhetek. Bármit megvalósíthatok. Mindent képes vagyok megteremteni magamnak. A lehetőségeim végtelenek. Csak rajtam múlik, mit valósítok meg. Ma önmagamért teszek.

A Disznó

Tudásomat a magam javára fordítom. Fontos vagyok magamnak. Fontosak a céljaim. Elfogadom és szeretem magamat. Ma önmagamra fordítom a figyelmemet. Ma én vagyok a legfontosabb.

Exit mobile version