Heti pénzhoroszkóp október 8–14.: Onnan jön a pénz, ahonnan nem várod

R. Kövér Balázs, asztrológus | 2018. Október 08.
Fel vagy készülve, hogy pénz onnan is érkezhet az életedbe, ahonnan nem is várod? Fel vagy készülve, hogy felfigyelj arra, ha a pénz szokatlan helyről indul meg hozzád? Mert ha nem vagy elég éber, a horoszkóp szerint ezek a nem várt bevételek semmivé válnak...

Kos

Arra lenne szükséged, hogy megnézd, kik adnak neked tanácsot. Pénzügyi tanácsot csak attól fogadj el, akinek több pénze van, mint neked, és adakozik a pénzéből. Az, hogy adakozzon, azért fontos, mert aki fukar a pénzével, az fukar lesz a pénzügyi tanácsokkal is.

Bika

Nem arra költöd a pénzedet, amire kellene. Annak, hogy szórod a pénzt, valójában semmi értelme. Most az lenne a legjobb, ha megnéznéd, mire megy el a pénz, ugyanis minden kiadott forintot megsokszorozhatnál. Költs olyasmire, amivel dolgozni lehet, amivel pénzt lehet csinálni.

Ikrek

Csak egy egészen kicsi odafigyelésre lenne szükséged, hogy ne szórd a pénzedet. Most érdemes átnézned minden ezer forint fölötti kiadásodat. Észre fogod venni, milyen sok 1000 forintos kiadásod van, amelyek együtt igen jelentős összegre rúgnak.

Rák

Nem is gondoltad volna, milyen sokat tudsz keresni azzal, ha azt csinálod, amit szeretsz. Ebben az időszakban megtapasztalhatod, milyen haszna van annak, ha szeretettel végzed a munkádat, és ha azért tudsz pénzt kérni, amit igazán szeretsz.

Oroszlán

Fel kellene már tűnnie, hogy akkor oldasz meg a legkönnyebben pénzügyi helyzeteket, amikor nincs vészhelyzet. Úgy értem, ha előre gondolkozol, ha a nyugodt helyzetben megírod magadban a vészhelyzeti forgatókönyvet, az a legpraktikusabb pénzügyi tevékenység a számodra.

Szűz

Bátrabban kellene költened a pénzedet. Persze nem azt mondom, hogy egyenesen szórnod kéne a pénzt, csak azt, hogy vannak olyan kiadások, amelyek abban segítenek, hogy jobban érezd magad. Ha pedig jobban érzed magad, könnyebben is teremtesz bőséget magadnak.

Olyan helyről jöhet pénz, ahonnan nem számítasz rá (Thinkstockphotos)

Mérleg

Azt hiszed, valaki elzárta előled a pénzcsapot, és nem akarja, hogy te is pénzhez juss. Ez azonban nem igaz. Talán valóban a pénzed útjába állt, de mindezt akaratlanul tette. Vagyis a történtek azt jelentik, ha felvilágosítod őt, azonnal ellép a pénzed útjából, sőt még segít is neked.

Skorpió

Figyeld meg azt a mintát, hogy kevésnek érzed magad. Figyeld meg a mintát, hogy azt hiszed, önmagadban nem vagy elég értékes, ezért akarod ajándékokkal, pénzzel meggyőzni az embereket. Valójában pontosan elég lennél önmagadban.

Nyilas

Ha egész nap azt figyeled, hogy másoknak hogyan lehet annyi pénze, akkor soha nem lesz arra időd, hogy a saját pénzügyeiddel foglalkozz. Épp ezért most azt kell tenned, hogy magadra koncentrálsz, és arra, amivel te tudsz pénzt keresni, amiben te vagy a legjobb.

Bak

Tedd félre azt a félelmedet, hogy nem tudsz megengedni magadnak valamit! Ezen a héten az anyagi félelmeid helyett válaszd a hálát. Légy hálás mindazért, amid máris megvan. Most fontos, hogy lásd, milyen jó helyzetben vagy, és milyen kényelmes életed van.

Vízöntő

Nem szabad versenynek felfognod a bőséggel kapcsolatos kérdéseket. Nem az a kérdés, hogy neked hogyan lehet több, mint másoknak. Az a valódi kérdés, te milyen módon tudsz kényelmesen pénzt teremteni magadnak és a családodnak.

Halak

Vannak spirituális módszereid a pénz teremtéséhez. Ezeket a módszereket kellene most elővenned. Nagyon hasznos lenne, ha már ezen a héten elvégeznél egy bőségbehívó meditációt. Persze a legfontosabb az lenne, ha nem azon agyalnál, hogyan lesz pénzed valamire, hanem azt éreznéd, hogy máris megvan mindened.

Exit mobile version