Horoszkóp

Heti pénzhoroszkóp 2019. július 8-14.: Nem várt pénz érkezik a héten

Váratlanul, meglepetésszerűen érkezik a pénz a héten. Hogy honnan? Talán csak a csillagok tudják. Valójában lényegtelen is. A horoszkóp szerint most az a legfontosabb, hogy szó szerint is tárt karokkal várd, majd öleld magadhoz a pénzajándékot.

Heti pénzhoroszkóp: Kos

Kos jegyűként úgy érzed, nagyon sokba kerül a család, az otthonteremtés ezen a héten. Ezek a költségek olyan extra kiadások, amelyek bár bosszantóak, valahol a lelked mélyén mégis kedvesek, mert valójában nem mérhetőek pénzben.

Heti pénzhoroszkóp: Bika

Bika jegyűként ezen a héten szívesen vennél néhány új bútort a lakásodba. De mielőtt költekezésbe kezdenél, mérd fel az otthonod és a pénztárcád kapacitását! Kijózanító, nem mellesleg nagyon hasznos lesz az eredmény…

Heti pénzhoroszkóp: Ikrek

Ikrek jegyűként tapasztalhatod, hogy mostanában eléggé hullámzóan alakulnak a pénzügyeid, július második hetében mégis szokatlan stabilitást érzékelhetsz. Mintha lassan sikerülne végre valamiféle egyensúlyt teremtened.

Heti pénzhoroszkóp: Rák

Rák jegyűként, ha pénzügyi stabilitásra vágysz, július második hete kiváló időszak, hogy leülj és alapos költségvetést készíts. Vedd igénybe a párodat is! Ő kellő objektivitással képes kezelni az anyagi témákat, nem mellesleg remek ötletei vannak.

Heti pénzhoroszkóp: Oroszlán

Oroszlán jegyűként nem kéne most hozzányúlnod a titkos tartalékodhoz. Sőt, ha ügyes vagy, gyarapíthatod a dugi pénzedet. Ehhez csupán annyit kell tenned, hogy gyorsan félreteszed, kvázi eldugod, mielőtt elköltenéd…

Heti pénzhoroszkóp: Szűz

Szűz jegyűként végre látod az alagút végén a fényt: a pénzügyeid kezdenek rendeződni. Persze ez egy hosszabb folyamat, aminek ugyanakkor fontos állomásához érkeztél. Itt az ideje, hogy megünnepeld a részeredményeket.

Nem várt pénz érkezik a héten (iStock)

Heti pénzhoroszkóp: Mérleg

Mérleg jegyűként fogadd el a közgazdászok tézisét, mely szerint a pénznek az a dolga, hogy áramoljon. Vagyis bejöjjön, és kimenjen. Szóval ne félj, amikor a bevételedet ki kell adnod a kezedből. Ez a természetes rend – és nemcsak a közgazdászok szerint.

Heti pénzhoroszkóp: Skorpió

Skorpió jegyűként olyan pénzt kaphatsz meg a héten, amiről már lemondtál. Ez a lehető legjobbkor jön, ám vigyázz! Jó lenne, ha nem költenéd el egy szempillantás alatt. Okosabban tennéd, ha félreraknád a nehezebb időkre…

Heti pénzhoroszkóp: Nyilas

Nyilas jegyűként ezen a héten már lassacskán kikászálódsz abból a pénzügyi válságból, ami az elmúlt hetekben komoly fejtörést okozott neked. Még nem lélegezhetsz fel, de már érzed a megkönnyebbülés előszelét…

Heti pénzhoroszkóp: Bak

Bak jegyűként már érezheted a következetesség és mértékletesség eredményét a pénztárcádban. Ezen a héten kedvező folyamatok indulnak el az anyagiak terén, ami gyarapodással kecsegtet. Megérdemled.

Heti pénzhoroszkóp: Vízöntő

Vízöntő jegyűként ezen a héten éppen az anyagi bőség okozhat nálad zavart. Több pénz állhat a házhoz, amihez mostanában nem vagy hozzászokva. Nem szabad zavarba jönnöd. Tekints a pluszpénzre jutalomképpen! 

Heti pénzhoroszkóp: Halak

Halak jegyűként tudomásul kell venned, bizony a nyár, az utazások többletköltséggel járnak. Emiatt kár mérgelődnöd. Ha utazol, kalkulálj plusz kiadással, amiket valójában könnyedén megspórolhatsz máshol. Például várd meg a nyári leárazásokat…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top