Horoszkóp

Heti pénzhoroszkóp 2020. március 16–22. – Nagyon felemás lesz ez a hét…

A pénzügyek vonatkozásában is nagyon felemásnak tűnik ez a hét. Most különösen fontos a higgadtság, a megfontoltság, mert hajlamos lehetsz sokkal többet költeni, mint amennyit a nadrágszíjad engedélyez. Ne engedd ki a kezedből a gyeplőt!

Március harmadik hetében az anyagiak és a pénz tekintetében is várhatóak érezhető fordulatok. Lehet, hogy váratlan pénz áll a házhoz, de ez sem fedezi a kiadásokat, ha túlzottan elszállsz, és minden olyasmit is összevásárolsz, amire valójában semmi szükséged. Legyél tehát nagyon megfontolt, átgondolt és kezeld higgadtan a pénzügyeket. S akkor nem lesz gondod a hónap végén sem…

S mi mindenre érdemes figyelned még ezen a héten az anyagiak és a pénz tekintetében? A horoszkópból most is megtudhatod a legfontosabb részleteket. Érdemes természetesen élni a javaslatokkal.

Heti pénzhoroszkóp: Kos

Kos jegyűként anyagi szempontból felemás hét elé nézel: a hét elején a vártnál is jobban alakulnak a pénzügyeid, viszont a hét második felében szorosabbra kell húznod a nadrágszíjat, ha nem akarsz mínuszba menni a hónap közepén.

Heti pénzhoroszkóp: Bika

Bika jegyűként ismét az jelenti a legnagyobb kihívást számodra, hogy ne legyen több a kiadásod, mint a bevételed. Persze ez banálisan egyszerűnek hangzik, s persze épp ezért egyszerű és nagyszerű. Meg tudod oldani…

Heti pénzhoroszkóp: Ikrek

Ikrek jegyűként a hét közepén öt bolygó áll majd együtt a Bak jelében, ami a kiadásaidra való kiemelt figyelmet követeli meg tőled. Józanságra, de nem zsugoriságra lesz szükséged ahhoz, hogy jól gyere ki a végén. Kitartás! Menni fog.

Heti pénzhoroszkóp: Rák

Rák jegyűként a hét elején még minden rendben megy a pénzügyeidben. De sajnos a hét második felében ez már nem mondható el: két kritikus fényszög kritikus és szigorú hozzáállást mutat, amit a saját érdekedben kell megtenned.

Heti pénzhoroszkóp: Oroszlán

Oroszlán jegyűként azzal indul a heted, hogy valaki megkárosíthat. Legyél éber, s vigyázz most nagyon a pénzedre, az értéktárgyaidra! Más nem vigyázhat rájuk helyetted, vagyis neked kell. Természetesen kizárólag az ésszerűség határain belül.

Heti pénzhoroszkóp: Szűz

Szűz jegyűként ezen a héten nem a pénz okozza neked a legtöbb fejtörést. Inkább arra koncentrálsz, hogy meg tudd különböztetni az álhíreket a valódiaktól. Ebből pedig jócskán akad majd a hét során. Nem lesz egyszerű…

Anyagiak tekintetében is nagyon felemásnak látszik ez a hét (fotó: Getty)

Anyagiak tekintetében is nagyon felemásnak látszik ez a hét (Fotó: Getty)

Heti pénzhoroszkóp: Mérleg

Mérleg jegyűként csupán a hét második felében kell kicsit jobban ügyelned a pénzedre. Szerencsés helyzetben vagy, mert ekkor sincs okod az aggodalomra. Persze nem árt, ha számolsz. Írd le, hogy pontosabban lásd, miből kell most gazdálkodnod!

Heti pénzhoroszkóp: Skorpió

Skorpió jegyűként a hét közepén remek folyamatok segítenek a pénzügyeid stabilizálásában. Persze ez nem magától történik, hanem a te szorgalmad és kitartásod által. És ez így igazságos…

Heti pénzhoroszkóp: Nyilas

Nyilas jegyűként szerencsés vagy, mert ezen a héten a számodra rendkívül kedvező bolygó együttállások pontosan az anyagi helyzeted erősödését, javulását segítik. Ne bízd el persze magad! Maradj mértéktartó továbbra is…

Heti pénzhoroszkóp: Bak

Bak jegyűként nagy változások előtt állsz. Hamarosan máshonnan jön a pénzed, vagy más formában keresel pénzt. Ezt már érzed, de idegesíthet, hogy nem tudod, pontosan hogyan alakul ez az egész. Hamarosan választ kapsz mindenre.

Heti pénzhoroszkóp: Vízöntő

Vízöntő jegyűként kezdhetsz örülni, mert meglepő és váratlan helyről jöhet egyelőre még kisebb összeg. Ez a bevétel pedig pont azért lelkesít fel, mert nem számítasz rá. Természetesen számtalan helye lesz majd ennek a pénznek.

Heti pénzhoroszkóp: Halak

Halak jegyűként ezen a héten egy barátod, vagy kollégád olyasmit mesél a befektetésről, vagy valamilyen pénzügyi lépésről, ami szöget üt a fejedben. Elgondolkozol, hogy neked is bele kéne vágnod valami ilyesmibe…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top