Horoszkóp

Heti pénzhoroszkóp 2020. március 9–15. – Kedvező fordulatokat jeleznek a bolygók

A bolygók és a horoszkóp egészen jó híreket, kedvező fordulatokat jeleznek erre a hétre az anyagiak és a pénz tekintetében... Csillagjegyednél elolvashatod, mire számíthatsz mostantól.

Március második hetében az anyagiak és a pénz tekintetében úgy tűnik, kedvező fordulatokat jeleznek a csillagjegyeknek a bolygók. Úgy tűnik, végre kiszámíthatóbb és követhetőbb lesz minden. S mostantól a gyarapodás is érzékelhető.

S mi mindenre érdemes figyelned még ezen a héten az anyagiak és a pénz tekintetében? A horoszkópból most is megtudhatod a legfontosabb részleteket. Érdemes természetesen élni a javaslatokkal.

Heti pénzhoroszkóp: Kos

Kos jegyűként egy ideje dugipénzt akarsz, vagyis nagyon szeretnél félretenni. Mindegy, mekkora az összeg, kezdd el ezen a héten! Időnként tegyél borítékba egy kis pénzt! Meglátod, hamarosan egész szép summa jön össze belőle.

Heti pénzhoroszkóp: Bika

Bika jegyűként egyre türelmetlenebb vagy: szeretnéd már látni a munkád kézzelfogható és pénzben mérhető eredményét. Vigyázz, hogy a türelmetlenséged ne csapjon át kapkodásba és indulatosságba! Ezzel biztosan nem jutsz előrébb…

Heti pénzhoroszkóp: Ikrek

Ikrek jegyűként neked ezen a héten az elvek fontosabbak, mint a megszámolható pénz. Igazad van: előbb rendet kell tenned a fejedben, és ki kell találnod, hogyan akarsz anyagilag gyarapodni. Az eredmény ezt követően jön.

Heti pénzhoroszkóp: Rák

Rák jegyűként meglepő, mennyire nem aggódsz most a pénz miatt. Az még meglepőbb, hogy más miatt sem. Itt az ideje, hogy megengedj magadnak egy aggódás nélküli hetet, világot. Nézz bizakodva a jövőbe, és azzá válik!

Heti pénzhoroszkóp: Oroszlán

Oroszlán jegyűként hiába unod már, attól még igaz, hogy csak lépésenként haladhatsz a célod felé. Szaladhatsz, ugrálhatsz, de repülni nem tudsz, hiszen nincsenek szárnyaid. Szóval maradj józan és türelmes!

Heti pénzhoroszkóp: Szűz

Szűz jegyűként ne számíts semmi extra bevételre és kiadásra sem ezen a héten! Minden megy a maga útján. Nem kell nagy döntéseket hoznod, kivéve, ha a napi rutinból nagy ügyet csinálsz…

Kedvező változásokat jeleznek a bolygók a pénzügyekben (fotó: Getty)

Kedvező változásokat jeleznek a bolygók a pénzügyekben (Fotó: Getty)

Heti pénzhoroszkóp: Mérleg

Mérleg jegyűként a pénzhez való viszonyt is tanultad, lemásoltad a szüleidről. Ezen a héten figyeld magad, vajon mi mindenben utánozod még mindig például az édesanyádat? Meglepő meglátásra tehetsz szert.

Heti pénzhoroszkóp: Skorpió

Skorpió jegyűként végre minden rendben van a pénztárcádban: nyugalmat és kiszámíthatóságot tapasztalhatsz. Ne bolygasd meg ezt felesleges, őrült, meggondolatlan költekezéssel! Akkor se, ha hirtelen megtetszik valami a neten!

Heti pénzhoroszkóp: Nyilas

Nyilas jegyűként egyre bölcsebben viszonyulsz a pénzhez. Úgy tűnik, felnőttél, büszke lehetsz magadra. Akkor is, ha vannak néha kilengéseid. Ezek nélkül nem éreznéd, hogy hol a középút…

Heti pénzhoroszkóp: Bak

Bak jegyűként érzékelsz némi változást a pénzügyek terén. Valami elindul a héten, de ez még csak a kezdet. Igazad van: a bolygók még ebben a hónapban meglepetést tartogatnak. Ne ijedj meg! Kedvező lesz….

Heti pénzhoroszkóp: Vízöntő

Vízöntő jegyűként a hétfői telihold léket üthet a pénztárcádon. Jobb lenne ezért, ha ezen a napon elő sem vennéd. Amint elmúlik a veszély, hogy olyasmit vegyél meg, amire semmi szükséged, rögtön rájössz, hogy fölösleges volt. Utólag bánnád az egészet.

Heti pénzhoroszkóp: Halak

Halak jegyűként valamit mégiscsak jól csinálsz. Az anyagi helyzeted stabil, sőt lassan erősödik. Ha nem így látod, akkor ennek az oka a hosszú ideje tartó tehercipelés. Lassan letehetnéd, hogy kiegyenesedhess.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top