Horoszkóp

Heti pénzhoroszkóp 2020. március 23–29. – Csak semmi pánik

A pánik biztosan nem segít, a nyugalom annál inkább a mostani helyzetben. A pénzhoroszkóp javaslatai megnyugtatnak téged is, hogy nem is annyira rossz a helyzeted. Most mindenképpen érdemes követni az útmutatást.

Március utolsó hetében rádöbbenhetsz, hogy jobban áll az anyagi helyzeted, mint sejtetted. Persze ehhez a következetességre, a meggondolt költekezésre a továbbiakban is nagy szükség lesz. Próbálj minél higgadtabb és nyugodtabb maradni, bármit is hoz most az élet. A pánik nem segít, a mély lélegzetek, a pozitív gondolkodás annál inkább. Higgy benne, hogy hamarosan túllépsz a nehézségeken.

S mi mindenre érdemes figyelned még ezen a héten az anyagiak és a pénz tekintetében? A horoszkópból most is megtudhatod a legfontosabb részleteket. Érdemes természetesen élni a javaslatokkal.

Heti pénzhoroszkóp: Kos

Kos jegyűként megnyugtatóan alakulnak a pénzügyeid ezen a héten. Akkor is, ha egyébként azt látod, hogy a gazdaság megroggyanni készül. Nem szabad pánikba esned. Ha megszámolod és okosan beosztod a pénzedet, nem kerülsz bajba.

Heti pénzhoroszkóp: Bika

Bika jegyűként hajlamos lehetsz ezen a héten összezavarodni a pénzzel kapcsolatosan. Úgy gondolod, hogy szigorúan meg kell húznod a nadrágszíjat, de a szíved mást sugall. A bölcsesség azt javasolja, hogy valahol középen maradj!

Heti pénzhoroszkóp: Ikrek

Ikrek jegyűként kicsit javul az anyagi helyzeted. Ennek legfőbb oka, hogy a jelenleg kialakult helyzetben erősen visszafogod a költekezést. Egy ideje már azon vagy, hogy kevesebbet adj ki, ami most végre sikerül.

Heti pénzhoroszkóp: Rák

Rák jegyűként a munkád mostanában szinte biztosan változik, ami szoros összefüggésben áll a pénzeddel. Most kedvező folyamatokat mutatnak a bolygók. Bárhogy állsz most, biztos lehetsz benne, javulni fog a helyzet…

Heti pénzhoroszkóp: Oroszlán

Oroszlán jegyűként olyan költséggel kell kalkulálnod ezen a héten, amire nem számítottál, vagy amit elfelejtettél. Ettől felhúzhatod magad, de ne tedd! Attól semmi sem lesz jobb, ha mérgelődsz! Sőt. Ezt te is pontosan tudod…

Heti pénzhoroszkóp: Szűz

Szűz jegyűként lassú, de egyértelmű javulásra számíthatsz anyagi téren. Olyan bolygók támogatnak ebben, amelyek szerint még időre van szükség. Vagyis nem sürgetheted a kedvező folyamatokat. Legyél türelmes!

A nyugalom, a megfontoltság segít most a legtöbbet a pénzügyekben (fotó: Getty)

A nyugalom, a megfontoltság segít most a legtöbbet a pénzügyekben (Fotó: Getty)

Heti pénzhoroszkóp: Mérleg

Mérleg jegyűként szűkösebb keretek között kell boldogulnod egy darabig. Nem fog megártani neked egy takarékosabb üzemmód. Ha ésszerűsíted a kiadásaidat, jól jársz. S ebből most sokat okulhatsz…

Heti pénzhoroszkóp: Skorpió

Skorpió jegyűként egyelőre nem mutatnak változást a bolygók a pénzügyeidben. Ami változik, az a hozzáállásod, s ez most a szokottnál is pesszimistább. De sajnos érthető. Mégse engedd meg, hogy elhatalmasodjon rajtad a pánik!

Heti pénzhoroszkóp: Nyilas

Nyilas jegyűként a hét közepén döntést kell hoznod, ami befolyásolja a pénzügyeid alakulását. Nem vagy túl bizakodó, ezért a döntést el kéne halasztanod. Nem jó ugyanis, ha borús hangulatban döntesz…

Heti pénzhoroszkóp: Bak

Bak jegyűként a nehéz idők ellenére pozitív változásokat érzékelsz, ami a bolygók szerint teljesen indokolt és aktuális. Olyan új pénzforrás nyílik meg előtted, ami hosszú távon biztosítja a megélhetésedet.

Heti pénzhoroszkóp: Vízöntő

Vízöntő jegyűként nem a bevételekkel gyűlik meg a bajod, hanem azzal a sok kártékony tanáccsal, ami rémhírekkel és sötét jövőképpel „támad”. Ezektől függetlenül sem árt persze a mértékletesség minden téren.

Heti pénzhoroszkóp: Halak

Halak jegyűként, ha utána számolsz, meg fogsz lepődni, hogy milyen jól állsz anyagilag. Persze nem függetlenítheted magad teljesen az aktuális gazdasági folyamatoktól, de pár napot, hetet most biztosan át tudsz vészelni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top