Horoszkóp

Heti pénzhoroszkóp 2020. március 2–8. – Végre valami igazán jó történik a pénzzel!

A horoszkóp szerint már ezen a héten végre jobban alakulnak a pénzügyek. S végre egyre jobbra fordulhat minden... Vajon nálad is?

Az első márciusi héten az anyagiak és a pénz tekintetében úgy tűnik, végre pozitív fordulatokkal számolhatnak a csillagjegyek. Csütörtökön Vénusz, a kis szerencse bolygója, a saját jelébe, a Bikába lépve támogatja ugyanis a pénzügyeket…

S mi mindenre érdemes figyelned még ezen a héten a pénzügyekben? A horoszkópból most is megtudhatod a legfontosabb részleteket. Érdemes természetesen élni a javaslatokkal.

Heti pénzhoroszkóp: Kos

Kos jegyűként elégedettségre lesz okod a héten, de csak csütörtöktől. Ekkor ugyanis Vénusz, a kis szerencse bolygója a Bikába lépve kis szerencsét szimbolizál a pénzügyeid területén. Ez egy hosszabb folyamat lesz. Szerencsére…

Heti pénzhoroszkóp: Bika

Bika jegyűként már egy ideje érzed, hogy valami nagyszerű esemény közelít. Ezt ezen a héten végre meg is tapasztalod: csütörtökön bolygód, a Vénusz a Bikába lépve békét és elégedettséget hoz neked minden téren. Anyagilag is…

Heti pénzhoroszkóp: Ikrek

Ikrek jegyűként fontos, hogy ne utánozz senkit, és ne költs olyasmire, amit csak a divat miatt tennél! Hidd el, nagyon sokba kerülhet az ilyesmi. Március első hetében felesleges kiadásokkal nehezítheted a saját dolgodat. De minek?!

Heti pénzhoroszkóp: Rák

Rák jegyűként sajnos egy régi döntésed ezen a héten okoz neked újabb kiadást. Most kell kifizetned, vagy most érzed az extra költséget. Nézz utána, hogyan csökkenthetnéd az összeget, vagy lehetséges-e részletfizetés!

Heti pénzhoroszkóp: Oroszlán

Oroszlán jegyűként március első hete egyfajta fellélegzést hoz neked anyagi értelemben. Ezt nem csak a fizetésed miatt érezheted. Lehet, hogy visszatérítést kapsz, vagy valamihez sokkal olcsóbban jutsz hozzá! Jól hangzik?

Heti pénzhoroszkóp: Szűz

Szűz jegyűként végre megkönnyebbülsz csütörtöktől. Valami változik benned, körülötted, és javul az anyagi helyzeted is. Ne számíts eget rengetően nagy dologra! Egészen apró esemény is egészen kedvező eredményt hozhat a pénztárcádba.

Végre valami igazán jó történik a pénzügyekben (fotó: Pixabay)

Végre valami igazán jó történik a pénzügyekben (Fotó: Pixabay)

Heti pénzhoroszkóp: Mérleg

Mérleg jegyűként sajnos sok apróbb kiadást mutatnak a bolygók a hét második felében. Legyél résen, mert mínuszba fogsz menni rögtön a hónap elején, ha nem fogod meg most rögtön az elején a pénzt…

Heti pénzhoroszkóp: Skorpió

Skorpió jegyűként úgy tűnik, hogy költened kell az egészségedre. Ne sajnáld rá a pénzt, mert ez mindennek az alapja! Ha beteg vagy, nem tudsz dolgozni, pénzt keresni, és megáll mindaz, amiért eddig hajtottál.

Heti pénzhoroszkóp: Nyilas

Nyilas jegyűként figyelj, mert ismét a gyerekek és/vagy gyerekes dolgaid okoznak fölösleges kiadásokat. Ez olyan luxus, amit egyszerűen nem engedhetsz meg magadnak. Vagyis mondj határozottan nemet, és akkor nem lesz baj!

Heti pénzhoroszkóp: Bak

Bak jegyűként olyan pénzhez jutsz március első hetében, ami nem új. Ez lehet valamilyen visszatérítés, jóváírás, kártérítés. Járj utána! Minden pénz jól jön most. Főleg az, amiért nem kell keményen dolgoznod..

Heti pénzhoroszkóp: Vízöntő

Vízöntő jegyűként a pénzen töröd a fejed egész héten. Több ötlet is kipattan a fejedből, amelyek között lesznek régiek is. Mielőtt döntenél, kalkuláld bele, hogy mi mennyibe fog kerülni, mert most ez is nagyon lényeges szempont…

Heti pénzhoroszkóp: Halak

Halak jegyűként végre határozottan érezni fogod, hogy javul az anyagi helyzeted. Semmi extra nincs ebben: egyszerűen megérkeznek azok az eredmények, amelyekért régóta és folyamatosan teszel… Csak így tovább!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top