Horoszkóp

Heti pénzhoroszkóp 2020. február 24. – március 1. – Ez egy spórolós hét lesz

A horoszkóp szerint ez a hét leginkább a spórolásról szól. Most érdemes nagyon tudatosan kezelned a pénzt, s akkor olyasmire is jut, amit most még nem engedhetnél meg magadnak.

Február utolsó hetében az anyagiak és a pénz tekintetében úgy tűnik, picit meg kell húzni a nadrágszíjat, de legalábbis a korábbiakhoz képest tudatosabban kellene bánni a pénzzel. A bolygók szerint ez most egy spórolósabb hét lesz, viszont nagyon megéri, ha most takarékoskodsz… S mi mindenre érdemes figyelned még ezen a héten a pénzügyekben? A horoszkópból most is megtudhatod a legfontosabb részleteket. Érdemes természetesen élni a javaslatokkal.

Heti pénzhoroszkóp: Kos

Kos jegyűként már többször tervezted, hogy titkos tartalékot képezel. Olyan dugipénzt, amiről nem szólsz senkinek, s ami vész esetére jönne jól. Február utolsó napjaiban egyáltalán nem késő rászánnod magad erre.

Heti pénzhoroszkóp: Bika

Bika jegyűként meglepően spórolós vagy mostanában. Ez akkor motivál téged, ha van konkrét célja. Nemcsak az lelkesít, hogy mire költöd majd a spórolt pénzedet, hanem az is, hogy mekkora összeget akarsz félretenni, és mennyi idő alatt.

Heti pénzhoroszkóp: Ikrek

Ikrek jegyűként van valami, ami arra sarkall, hogy szorosabbra húzd a nadrágszíjat. Csak akkor tudsz pénzt félretenni, ha tudod, hogy mire teszel félre. Ments le képeket, használd háttérképnek, hogy segítsen és inspiráljon téged!

Heti pénzhoroszkóp: Rák

Rák jegyűként lassan javul az anyagi helyzeted. S ez most nem azon múlik, hogy nő a bevételed, hanem attól, hogy a kiadásaid csökkennek. Egyelőre. Elégedj meg most ennyivel! Végül is, ha kevesebbet kell kifizetned, több marad nálad.

Heti pénzhoroszkóp: Oroszlán

Oroszlán jegyűként visszaigényelhetnél valamilyen összeget. Lehet ez személyi jövedelemadó, vagy áfa, vagy olyan visszatérítés, ami jár neked. Nézz utána mindenképpen ennek ezen a héten! Akkor is, ha nem egy hatalmas összeg!

Heti pénzhoroszkóp: Szűz

Szűz jegyűként fejfájást okozhat a kihívás, hogy helyesen oszd be a pénzedet. Hiába rövid ez a hónap, nincs könnyű dolgod. Ne ess kétségbe! Kellő fegyelemmel túl fogsz jutni ezen is. Ha szükségét érzed, kérj kölcsön kisebb összeget átmenetileg!

Ez egy spórolós hét lesz a horoszkóp szerint, de megéri… (Fotó: Getty)

Heti pénzhoroszkóp: Mérleg

Mérleg jegyűként az anyagi helyzeted február utolsó napjaiban igazságosan alakul: a munkád és a szorgalmad eredménye kézzelfoghatóvá válik. Amennyit dolgozol, annyit keresel. Szóval nincs miért reklamálnod…

Heti pénzhoroszkóp: Skorpió

Skorpió jegyűként nem kell semmi mást tenned ezen a héten, mint a régi, jól bevált módszert alkalmazni. Lehet, ez azt jelenti, hogy újból írod a kiadásaidat. Ne sajnáld rá az időt, mert te is tudod, hogy megéri!

Heti pénzhoroszkóp: Nyilas

Nyilas jegyűként továbbra is irigylésre méltó helyzetben vagy, hiszen kitűnően alakulnak a pénzügyeid. Akadhatnak olyan új „barátaid”, akiket vonz az a felfelé ívelő tendencia, ami most jellemez téged. Vigyázz velük!

Heti pénzhoroszkóp: Bak

Bak jegyűként béke van a pénztárcádban. Ne csinálj semmi extrát, egyszerűen csak folytasd a jól bevált módszert! Ne foglalkozz azzal, hogy mások mit és hogyan csinálnak! Ez a te pénzed. Te gazdálkodsz vele.

Heti pénzhoroszkóp: Vízöntő

Vízöntő jegyűként valamilyen új pénzforrás nyílik meg számodra a héten. Kérdés, hogy tényleg megéri-e. Tanácsot kellene kérned, nehogy felesleges dologba ugorj bele. Akkor is érdemes tanácsot kérned, ha azt hiszed, tudod, mi a jó most neked…

Heti pénzhoroszkóp: Halak

Halak jegyűként hiába utálod a mondást, attól még igaz, hogy sok kicsi sokra megy. Ez vonatkozik a bevételeidre és a kiadásaidra is, amelynek felismerése február utolsó napjainak az igazi „ajándéka”…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top