Napi kínai horoszkóp október 13.: Mennyire szereted magadat?

nlc | 2018. Október 13.
Hogyan gondolsz önmagadra? Szeretettel, elfogadással, vagy inkább kelletlenül, amolyan nem szívesen módra? A valódi szeretet önmagadból indul, amikor magadat elfogadod, másokat is képes leszel elfogadni. A kínai horoszkóp ehhez ad ma bölcs tanácsokat.

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Mennyire szereted magadat? (Thinkstockphotos)

Ez a mai mantrád a kínai horoszkóp szerint

A Patkány

Családomat a szeretet vezérli. Engem is a szeretet vezérel és motivál. Szeretettel tekintek magamra, szeretettel fordulok a családomhoz. Amikor szeretek, engem is szeretnek. Magamban találom a kulcsot.

A Bivaly

Mindenkinek a legjobbat adom magamból. Mindenkitől a legjobbat kapom cserébe. Mindenkire szeretettel tekintek. Elfogadom önmagamat, elfogadom a többieket. Szeretnek és elfogadnak a többiek.

A Tigris

Szeretem magamat. Szeretem és elfogadom a testemet, a lelkemet. Elfogadom a tulajdonságaimat, elfogadom magamat. Annak szeretem magamat, aki vagyok. Jól érzem magamat, mert szeretek.

A Nyúl

Lehetőségeim végtelenek. Bármit elérhetek, bármit megvalósíthatok. Élek a lehetőségeimmel. Bízom magamban, bízom a lehetőségeimben. Tudom, mi a legjobb, mi a legfontosabb a számomra.

A Sárkány

Mindig tökéletes döntést hozok. Minden döntésem előrevisz. Minden döntésemből fejlődök és tanulok. Az életemről magam döntök. Szívesen és könnyen döntök. Mindig jól döntök.

A Kígyó

A szeretet a valóságom alapja. A szeretet az életem része. Szeretetben élek. Szeretem magamat, szeretem a környezetemben élőket. A szeretetnek köszönhetően nyugodt, boldog, harmonikus az életem.

A Ló

Mesébe illő életem van. Szeretek élni, szeretem az életemet. Mindenem megvan, amire szükségem van. Elégedett és boldog vagyok, hiszen különleges az életem. Észreveszem, mennyire csodás az életem.

A Kecske

Minden tudásom engem szolgál. Minden tudásom gyarapít és gazdagít. Használom a tudásomat. Folyamatosan fejlesztem magamat. Tudásommal bármit elérhetek. Jó érzés, hogy tudok.

A Majom

Minden helyzettel gyarapodom. Minden helyzetből tanulok és gazdagodom. Minden, ami velem történik, tanít engem. Napról napra fejlődöm és erősödöm. Minden egyes nappal többnek érzem magamat.

A Kakas

A bonyodalmakat könnyen megoldom. A bonyodalmakat szeretettel oldom meg. Minden bonyodalom megoldásához használom a bennem lévő szeretetet. A szeretet ereje csodálatos.

A Kutya

Hátamból elengedem a feszültséget. Lazítok és ellazulok. Elengedem a merevséget, a keménységet, rugalmasan alkalmazkodom. Hajlékony és könnyed vagyok. Minden feszültséget elengedtem magamból.

A Disznó

Minden élőlényt tisztelek. Minden élőlénnyel tisztelettel bánok. A tiszteletért tiszteletet kapok cserébe. Szeretem és tisztelem magamat. Szeretem és tisztelem a környezetemet.

Exit mobile version