Napi kínai horoszkóp október 14.: Humorral ma mindent elsimíthatsz

nlc | 2018. Október 14.
A humor lehet szórakoztató és vicces, de lehet nagyon építő is. Kifigurázhatod önmagadat, vagy másoknak is elmondhatod a véleményedet okosan és szellemesen. A kínai horoszkóp bölcs tanácsait ma is érdemes megfogadni.

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

A humor ma mindenen átsegít (Thinkstockphotos)

Ez a mai mantrád a kínai horoszkóp szerint

A Patkány

Önmagamra is szánok időt, nem csak másokra. Megengedem magamnak a szabadidőt. Megengedem magamnak az énidőt. Nekem is jár a pihenés, a gondoskodás. Mások mellett magamra is szánok elengedő időt.

A Bivaly

Türelmem napról napra gyarapszik. Minden egyes napon egyre türelmesebb vagyok. A türelmem határa egyre szélesebb. Humorral figyelem a többieket. A humor a türelmet megtartani is segít.

A Tigris

Szívesen segítek mindenkinek. Szívesen segítek mindenkinek, aki kéri tőlem a segítséget. Jó érzés segíteni. Szívesen segítek, és szívesen fogadom el mások segítségét. Segíteni jó, segíteni élvezet.

A Nyúl

Bízom a tehetségemben. Bízom önmagamban. Bízom a céljaimban. Bízom a céljaim megvalósításában. Tehetségemmel bármit elérhetek. Használom a tehetségemet, mert érdemes.

A Sárkány

Mindig meglátom a helyes utat. Tudom, merre halad az életem. Tudom, merre irányítsam a sorsomat. A humor mindig segít a helyes útra találni. Szívesen használom a humoromat.

A Kígyó

Elfogadó vagyok. Tudok adni és tudok elfogadni is. Örömmel adok, örömmel fogadom el mások kedvességét, ajándékait. Nyitott vagyok a többiek felé. Nyitott vagyok az elfogadásra.

A Ló

Felismerem a számomra jó dolgokat. Tudom, mi a legjobb a számomra. Mindig azt teszem, ami igazán jó nekem. Én tudom a legjobban, mi és hogyan jó nekem. Magam döntök az életemről.

A Kecske

Döntést hozni egyszerű. Dönteni könnyű és jó. A humor mellett döntök. Szívből tudok kacagni. A nevetés a legjobb döntés. Boldoggá tesz a humor és a nevetés. A boldogságot választom. Jól döntök.

A Majom

Életem minden területén erős vagyok. Használom az erőmet, használom a képességeimet. Bármire képes vagyok, bármit elérhetek. Kitartó és szilárd vagyok. Az erőm az erősségem.

A Kakas

Kisimult vagyok, és elégedett. Szeretem az életemet. Szeretem magamat. Elégedett vagyok magammal, elégedett vagyok az életemmel. Jól vagyok. Jól érzem magamat a világomban.

A Kutya

Humorral szemlélem a hétköznapokat. A humor a legmélyebb pontról is kisegít. Humorral oldom meg a problémákat. A humorban elképesztő erő rejlik. Szeretem a humort, szeretem a hétköznapokat.

A Disznó

Szeretem a gyermeki énemet. Szeretem önmagamat, szeretem a lelkemet. Elfogadom magamat a hibáimmal, az erényeimmel együtt. Szeretem a bennem élő gyermeket. Vigyázok rá, vigyázok magamra.

Exit mobile version