Napi kínai horoszkóp október 17.: Tégy jót másokkal, és magadnak teszel jót

nlc | 2018. Október 17.
Tégy jót másokkal, és sokszorosan kapod vissza ezt a jót. Adj önzetlenül, és önzetlenséget remélhetsz cserébe. Ez az univerzum törvénye. A kínai horoszkóp ma pontosan ennek elsajátításában segít. Élsz vele?

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Tégy jót és csupa jót kapsz vissza (Thinkstockphotos)

Ez a mai mantrád a kínai horoszkóp szerint

A Patkány

Békét keresek mindenhol. Amikor a békére törekszem, amikor békében élek magammal és másokkal, békét kapok cserébe. Körbevesz a béke és a nyugalom. Jól érzem magamat. Békében élek.

A Bivaly

Az emberiség egy nagy szerető család. Mindenkiben meglátom a jót. Mindenki meglátja bennem is a jót. Jót adok, amelyért jót kapok cserébe. Csupa jó dolog történik velem. Szerető emberek körében élek.

A Tigris

Ha másoknak segítek, magamnak segítek. Amikor másoknak segítek, valójában önmagamnak segítek. Az önzetlen segítséggel magamnak is segítek. Jót teszek magammal, jót teszek másokkal. Örülök, ha segíthetek.

A Nyúl

Jogom van a sikerhez. A siker útjára lépek. Tudom, merre haladjak a siker felé. Kezembe veszem a sorsomat. Magam alakítom a sorsomat. Az életem sikeres és boldog. Ismerem a siker felé vezető utat.

A Sárkány

Csak a jót látom másokban. Észreveszem mindenkiben és mindenben a jót. Jó érzés jónak lenni. Jól vagyok. Jól érzem magamat. Jó emberek vesznek körül. Szeretek jó emberekkel együtt lenni.

A Kígyó

Minden probléma valójában lehetőség. Minden probléma segít, hogy előre léphessek. A problémák értem történnek. Képes vagyok megoldani azokat. Felismerem a problémákban a lehetőséget. Élek azokkal.

A Ló

Mindig a jó irányban változom. Tudom, mi az, amin változtatnom kell. Szívesen változtatok. Szeretem a változásokat. A változások értem történnek. Elfogadom a változásokat, megteszem, amit kell.

A Kecske

Valódi énemet bátran megmutatom másoknak. Szívesen megmutatom önmagamat. Bármikor önmagamat adhatom. Így vagyok tökéletes. Bízom magamban, bízom a többiekben.

A Majom

Negatív szavaimat pozitívra cserélem. A pozitív szavak, a pozitív gondolkodás visz előre. Pozitívan gondolkodni és érezni jó. Csupa jó dolog történik velem, amikor pozitívan gondolkodom, érzek és beszélek.

A Kakas

Sorsom kovácsa én vagyok. Magam felelek a sorsomért. Tudatosan haladok a sorsom útján. Teszek a változásokért, teszek a céljaimért, a sorsomért. Örülök, hogy a sorsom kovácsa lehetek.

A Kutya

Mosolyogva végzem a munkámat. Szeretem a munkámat, szeretem a rám bízott feladatokat. Szeretem a munkatársakat. Mosolyomért mosolyt, elismerést kapok cserébe. Szeretek mosolyogni.

A Disznó

Elfogadom a szerelmet. Megérdemlem a valódi érzéseket. Életembe engedem az igaz szerelmet. Megtalálom a páromat, párom rám talál. A boldogságot elfogadom. Nyitott vagyok a valódi szerelemre.

Exit mobile version