Napi kínai horoszkóp október 28.: Szeretni könnyű

nlc | 2018. Október 28.
Szeretni könnyű. Szeretni jó. Valahogy mégsem mindig megy. Az évek előrehaladtával megkeményedhet a szíved. A kínai horoszkóp bölcs tanácsai segítenek megnyitni a valódi érzelmeknek.

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Szeretni könnyű. Szeretni jó (Thinkstockphotos)

Ez a mai mantrád a kínai horoszkóp szerint

A Patkány

Szeretni könnyű. Tudok szeretni. Könnyű magamat szeretni, könnyű másokat szeretni. A szeretet bennem van. A szeretetért szeretetet kapok. A szeretet éltet. A szeretet melengeti a lelkemet.

A Bivaly

Szervezetem öngyógyító ereje napról napra növekszik. Meg tudom magamat gyógyítani, amikor csak akarom. Teszek magamért, teszek az egészségemért. Szeretem magamat, a szeretet erejével gyógyulok.

A Tigris

Gyermekeim boldogok, gyermekeim szeretetben élnek. Boldog vagyok, amikor boldognak láthatom a gyerekeimet. Könnyű példát mutatnom szeretetből a gyerekeknek. Ők is szeretnek. Hiszek a szeretet erejében.

A Nyúl

Munkámban kiteljesedik a kreativitásom. Használom született tehetségemet a munkámhoz. Kreatív, alkotó munkát végzek. Szeretem a munkámat, örömmel végzem a rám bízott feladatokat.

A Sárkány

Szerető családom mindenben támogat. Szeretem a családomat, támogatom őket, amiben csak tehetem. Könnyű és jó érzés szeretni. Minden családi problémát könnyedén megold a szeretet.

A Kígyó

Békességre vágyom, és meg is teremtem azt. Béke és nyugalom van bennem. Békében, nyugalomban élek a környezetemmel. A béke érzése boldoggá tesz. Kiegyensúlyozott, harmonikus az életem. 

A Ló

Amit megálmodtam, meg is valósítom. Elérem a céljaimat. Megvalósítom, amire igazán vágyom. Könnyedén váltom valóra az álmaimat. Örömmel teszek a céljaimért. A saját utamon járok.

A Kecske

Szerelmemmel kiegészítjük egymást. Párommal tökéletesen összeillünk. Jól kijövünk egymással, a szeretet köt össze bennünket. Könnyű szeretni a páromat, könnyű szeretni magamat. Boldog vagyok.

A Majom

Boldogan vállalom a fejlődést. Szívesen lépek a fejlődés útjára. Tudatosan fejlődök és tanulok, gyűjtöm a tapasztalatokat. A hibákból mindig tanulok. A fejlődés visz előre a sorsutamon.

A Kakas

Megtalálom a számomra legjobb mozgásformát. Szeretek mozogni. Figyelek a testem jelzéseire, a legjobbat adom magamnak. Testem igényli a rendszeres mozgást, időt és lehetőséget adok magamnak a mozgásra.

A Kutya

Eredményessé válok. Teszek az eredményekért. A siker útján járok. Olyan munkát végzek, amit szeretek. Olyan munkát végzek, amiben eredményes vagyok. Szeretem a munkámat. Elfogadom az eredményeket, a sikert.

A Disznó

Megbízható vagyok. Bármikor számíthatnak rám a többiek. Mindenkor betartom az ígéretemet. Könnyű megbízhatónak lenni. Örömmel segítek, örömmel végzem a rám bízott feladatokat.

Exit mobile version