Napi kínai horoszkóp október 29.: Te is szerethető vagy

nlc | 2018. Október 29.
Igen, te is szerethető vagy. Te is megérdemled a feltételek nélküli szeretetet. Szeresd önmagadat, és mások is elfogadnak téged. Ez a mai nap legfontosabb üzenete a kínai horoszkóp szerint. Ugye megfogadod a javaslatokat?

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Te is megérdemled a feltétel nélküli szeretetet (Thinkstockphotos)

Ez a mai mantrád a kínai horoszkóp szerint

A Patkány

Gyerekeimet szeretet veszi körül. Családom szeretetben él. A szeretet az életem része. Gyerekeimnek példát mutatok a valódi szeretetből. Önzetlenül szeretek, gyerekeim feltétlenül szeretnek.

A Bivaly

Anyagi ügyeim jól haladnak. Napról napra jobb és stabilabb az anyagi életem. Bőségben, biztonságban élek. Anyagi biztonságot teremtek magamnak. Befogadom a pénzt, az anyagi bőséget az életembe.

A Tigris

Kiteljesedhetek a munkámban. A legjobbat hozom ki magamból. Szeretem a munkámat, hiszen ki tudok benne teljesedni. Megvalósítom önmagamat. Sikeres vagyok a munkámban.

A Nyúl

Bankszámlám egyre gyarapszik. Napról napra egyre több pénzem van. Befogadom a bőséget az életembe. Szeretem a pénzt, szeretem a bankszámlámat. A pénz energia, mely akadálytalanul áramlik az életemben.

A Sárkány

Együttműködő vagyok. Könnyű velem együttműködni. Szívesen működöm együtt másokkal, a többiek szívesen dolgoznak velem. Segítőkész vagyok. Szívesen segítek, szívesen működöm együtt a többiekkel.

A Kígyó

Szeretettel mondom ki a véleményemet. Szeretettel fogalmazom meg, amit gondolok. A szeretet minden problémán átsegít. Amikor szeretettel fordulok mások felé, szeretetet kapok viszonzásul.

A Ló

Céljaim másokat is ösztönöznek. Példát, inspirációt adok a többieknek. Céljaimmal másokat is segítek. Önzetlenül és szívesen nyújtok segítséget másoknak. Céljaim ösztönzően hatnak a többiekre.

A Kecske

Társammal egységet alkotunk. Egységben élek a párommal. Ideális társamat megérdemlem. Összeköt bennünket az önzetlen szeretet. Boldog vagyok, mert ideális párommal élhetek.

A Majom

Életem természetes része a spiritualitás. Tudatosan élek, tudatosan gondolkodom. A spirituális gondolkodás az életem része. A spiritualitás segít, hogy önzetlenül szeressek, és feltételek nélkül fogadom el magamat.

A Kakas

Sejtjeim egészségesek. Jól érzem magamat a bőrömben. Figyelek a testemre, figyelek magamra. A legjobbat adom a sejtjeimnek, a legjobbat adom magamnak. Egészséges ételeket és italok fogyasztok.

A Kutya

Szerethető vagyok. Megérdemlem a szeretetet. Szeretem magamat, szeretek másokat. A szeretet az életem része. Feltételek nélkül szeretek. Mások is szeretnek és elfogadnak annak, aki vagyok.

A Disznó

Egészségben élek. Jól érzem magamat a testemben. Az egészség része az életemnek. Az egészségre törekszem. Tudatosan figyelek magamra, tudatosan figyelek a testem jelzéseire.

Exit mobile version