Napi kínai horoszkóp november 5.: Jó dolgok történnek hétfőn

nlc | 2018. November 05.
Hétfőn igazán nagyszerű dolgok történnek. A hétfő ezúttal igazán nagyszerű napnak tűnik. Még akkor, ha a hosszú hétvége után térsz vissza újra a munkába. A kínai horoszkópból megtudhatod, milyen jóra számíthatsz ma.

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Légy nyitott a jóra (Thinkstockphotos)

Ez a mai mantrád a kínai horoszkóp szerint

A Patkány

Családom biztonságban van. Pozitív érzésekkel tölt el, hogy családomat biztonságban tudhatom. Anyagi és lelki biztonságban élek a családommal. Minden rendben van nálunk.

A Bivaly

Mindenre jut időm. Mindenre tudok időt szánni, ami igazán fontos nekem. Jut időm magamra. Jut időm a szeretteimre. Időmilliomosnak érzem magamat. Mindenre van időm, amire csak szeretném.

A Tigris

Mindenben felismerem a lényeget. Könnyedén meglátom a legfontosabb dolgokat. Lényegre törően gondolkodom, beszélek és cselekszem. Pontosan tudom, mi a legfontosabb az életemben.

A Nyúl

Csak jó történhet velem. Minden, ami velem történik, értem történik. Minden történés jól alakul az életemben. Szívesen fogadom a jót. A jóra törekszem, éppen ezért csak jó dolgok történnek velem.

A Sárkány

Szeretetet adok és szeretetet kapok. Szeretetben élek. A szeretet erejével bármit elérhetek. Minél több szeretetet adok, annál többet kapok vissza. Jó érzés szeretetet adni, jó érzés elfogadni azt.

A Kígyó

Felismerem az élet ritmusát. Áramlok az életemben. A saját ritmusom szerint élem az életemet. Jól érzem magamat, boldog vagyok. Azt teszem, ami nekem jó. A természet, az univerzum törvénye szerint élek.

A Ló

Szeretem az alakomat, szép a testem. Szívesen és örömmel nézek a tükörbe. Szeretem és elfogadom magamat. Jól érzem magamat a bőrömben. Mások is szépnek látnak. Sugárzik belőlem a természetes szépség.

A Kecske

A szerelem része az életemnek.Igaz szerelemben élek. Megérdemlem a valódi szerelmet. Párommal harmóniában, boldogságban, örömben élek. Megérdemeljük és őszintén szeretjük egymást.

A Majom

Tele vagyok értékekkel. Számos értékes tulajdonságom van. Tudom, milyen értékekkel rendelkezem. Ismerem az értékeimet, ismerem a lehetőségeimet. Használom a tehetségemet.

A Kakas

Tudom, mi a fontos. Életemben az igazán lényeges dolgokra figyelek. Arra fókuszálok, ami igazán fontos. A céljaimat megvalósítom. A céljaimra összpontosítok. Bármit elérhetek, ami igazán fontos.

A Kutya

A nyugalom a legfőbb fegyverem. Nyugodt és kiegyensúlyozott vagyok. Nyugalmam másokra is átragad. Nincs olyan, ami kibillenthetne a nyugalmamból. A béke, a harmónia érzése járja át a lelkem.

A Disznó

Csodákat hívok az életembe. Csodás dolgok történnek velem. Hiszek a csodákban, hiszem, hogy bármi megtörténhet. Amire igazán vágyom, megkapom az élettől. Jó dolgok történnek velem.

Exit mobile version