Napi kínai horoszkóp november 6: A munka lehet szórakozás is

nlc | 2018. November 06.
A munka lehet szórakozás. Furán hangzik? Pedig valóban lehet az. Amikor a helyeden vagy, amikor azt teszed, amit valóban neked szánt a sors, amikor használod a tehetségedet, a munkát valódi szórakozásként éled meg. Ma ehhez ad megfontolandó gondolatokat a kínai horoszkóp.

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

A munka is lehet szórakozás (Thinkstockphotos)

Ez a mai mantrád a kínai horoszkóp szerint

A Patkány

Békés energiák vesznek körül. Békében vagyok önmagammal. Békében vagyok a környezetemmel. Békés, nyugalmas helyen dolgozom. Kiegyensúlyozott, nyugodt vagyok. Jól érzem magamat otthon és a munkában.

A Bivaly

Szeretettel fordulok a családomhoz. Szeretem a családom tagjait. Fontos számomra a családom. Családom tagjai szeretnek engem is. Könnyedén kijövök velük. Szeretettel bármit megoldhatok a családban.

A Tigris

A munkám nekem való szórakozás. Szórakoztató, kreatív feladatokat végzek. Szeretem a munkámat. Hálás vagyok a munkámért. Örömmel végzem a rám bízott feladatokat. Szórakoztatónak találom, amit csinálok.

A Nyúl

Belső gyermekemet szeretettel veszem körül. Szeretettel tekintek magamra. Szeretem önmagamat, szeretem a bennem élő gyermeket. Kiegyensúlyozott, boldog vagyok. Belső gyermekem önfeledt és boldog.

A Sárkány

Megőrzöm testem egészségét. Vigyázok magamra. Figyelek az egészségemre, figyelek a jólétemre. Egészséges ételeket, italokat fogyasztok. Szívesen teszek a testem egészségéért. A legjobbat adom magamnak.

A Kígyó

Válogatás nélkül szeretetet adok mindenkinek. Önzetlenül szeretek. Szeretettel beszélek a többiekkel. Szeretettel fordulok önmagam felé. Pontosan tudom, szeretettel bármit elérhetek.

A Ló

A legjobbat érdemlem, és meg is kapom. Mindent megteszek a legjobbért. Nem érem be kevesebbel. Mindenből a legjobbat érdemlem. Mindenből a legjobbat fogadom el. Bőségben, teljességben élek.

A Kecske

Bármibe kezdek, abban sikeres vagyok. Ismerem önmagamat, ismerem az erősségeimet. Az ötleteimet sikerre váltom. Bízom magamban, bízom a sikeremben. Bízom a lehetőségeimben.

A Majom

Védőháj nélkül is magabiztos vagyok. Bízom magamban. Elengedem a félelmeket, ledobom magamról a fölösleges terheket. Leolvadnak rólam a fölösleges kilók. Magabiztos, teljes és egész vagyok.

A Kakas

Az isteni időzítés működik. Hiszek az égiek segítségében. Hiszek a Gondviselésben. Tudom, hogy sosem vagyok egyedül. Tudom, hogy minden a tökéletes időpontban valósul meg. Mindent megkapok a megfelelő időben.

A Kutya

Ideális társam velem van. Ideális társammal élek. Párommal tökéletesen kiegészítjük egymást. Harmonikus, boldog a kapcsolatunk. Megérdemlem a páromat. A párom megérdemel engem.

A Disznó

Tudom, mi a legjobb a számomra. Az életemről én döntök. Tudom, mi a legjobb döntés az életemben. A számomra legjobbat választom. A szeretet, a boldogság, az öröm, a béke mellett döntök.

Exit mobile version