Napi kínai horoszkóp november 10.: Minden terv megvalósul

nlc | 2018. November 10.
Minden terved, minden célod megvalósulhat. Persze, ha adsz neki egy kevés energiát, akkor gyorsabban és egyszerűbben juthatsz az út végére. A kínai horoszkóp bölcs tanácsai ma is sokat segítenek.

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Minden terved és minden célod megvalósul (Thinkstockphotos)

Ez a mai mantrád a kínai horoszkóp szerint

A Patkány

Tudom, hogy a legjobbat adom gyermekeimnek. Gyerekeim boldogok, egészségesek, örömteliek. Mindennap az a legfontosabb célom, hogy a legjobbat adjam a gyerekeknek. Örömmel teszem.

A Bivaly

Minden levegővétel egészségesebbé tesz. Minden belégzéssel egyre egészségesebb vagyok, minden kilégzéssel elengedem, amire nincs szükségem. Fontos célom az egészségem. Teszek magamért.

A Tigris

Beengedem életembe a szerelmet. Megnyitom magamat a valódi érzelmeknek. A szerelem fontos része az életemnek. Megengedem magamnak a szerelmet. Megérdemlem az igaz szerelmet.

A Nyúl

Nekem könnyű sikert elérni. Az a célom, hogy sikeres legyek. Bármiben lehetek sikeres. Sikeres vagyok a munkámban, sikeres vagyok a magánéletemben. Boldog és elégedett vagyok.

A Sárkány

Szeretem, amit a tükörben látok. Szeretem magamat, szeretem és elfogadom a testemet. Jó érzésekkel nézek a tükörbe. Fontos célom, hogy szeressem magamat. Szeretek a tükörbe nézni.

A Kígyó

Angyalok serege vesz körül, és segít nekem. Mindennap és mindenben kérhetem az angyalok segítségét. Sosem vagyok egyedül, az angyalok körbevesznek. Hálás vagyok az angyali támogatásért.

A Ló

Szerelmemben mindennap új értéket találok. Mindennap felfedezek valami újat a páromban. Értékes vagyok, a párom értékesnek talál engem. Megérdemeljük egymást. Megérdemeljük az értékes kapcsolatot.

A Kecske

Minden tervem megvalósul. Minden tervemet meg tudom valósítani. Megvalósítható célokat tűzök magam elé. Megvalósítom a céljaimat. Jól érzem magamat, sikeres vagyok, hiszen megvalósítom, amit akarok.

A Majom

Harmónia van minden napomban. Mindennap körbevesz a harmónia. Harmónia árad a lelkemből. Harmóniát kapok a környezetemtől. Nyugalomban, békében, harmóniában élek magammal és másokkal.

A Kakas

Minden családtagommal könnyedén csevegek. Szeretteimmel bármiről beszélgethetek. Mindent meg tudok beszélni a családommal. Az egészséges kommunikáció a mindennapjaink része.

A Kutya

A munkahelyem inspiráló, motiváló közeg. Inspiráló, motiváló munkát végzek. Szeretem a munkámat, szeretem a rám bízott feladatokat. Munkatársaim inspirálnak és erősen motiválnak. Motivált vagyok a munkában.

A Disznó

Az univerzum bőségéből bármit megkaphatok. Az univerzum végtelen energiájából bármikor meríthetek. Az univerzum bővelkedik szeretetben, anyagi és szellemi javakban, amelyekből bármikor meríthetek. 

Exit mobile version