Napi kínai horoszkóp november 12.: Küldetésed a boldogság

nlc | 2018. November 12.
Küldetésed a boldogság. Igen, azért születtél, hogy megtaláld a valódi boldogságot, hogy örömet lelj az életedben. A kínai horoszkóp ma ebben a küldetésben segít neked.

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Életed legfontosabb küldetése: a boldogság (Thinkstockphotos)

Ez a mai mantrád a kínai horoszkóp szerint

A Patkány

Kreativitásom végtelen. Végtelen energiával rendelkezem. Kreativitásommal bármit megvalósíthatok. Boldoggá tesz, hogy kreatív vagyok. Folyamatosan fejlesztem magamat, használom a tehetségemet.

A Bivaly

Minden út a jólétemhez vezet. Minden történés értem történik. Minden eseményből tanulok. Minden, ami velem történik, a javamra válik. Boldog vagyok az életemért. Boldog vagyok, mert jólétben élhetek.

A Tigris

Bőségben és szerelemben élek. Mindenem megvan a boldogsághoz. Mindent megkapok az élettől, amire szükségem van. Sikeres vagyok a munkámban, sikeres vagyok a szerelemben.

A Nyúl

Bőségesen rendelkezésemre áll minden. Az univerzum végtelen energiájából bármikor meríthetek. Mindenből van elég az életemben. Elégedett vagyok. Szeretem az életemet, szeretem a bőséget.

A Sárkány

Gondolataim világosak és pozitívak. Érthetően beszélek. Kimondom, amit gondolok. Pozitívan tekintek magamra, pozitívan tekintek a többiekre. Pozitívan gondolkodom, érzek és cselekszem.

A Kígyó

Vonzódnak hozzám az emberek. Vonzónak találnak az emberek. Vonzó a kisugárzásom. Boldog és elégedett vagyok. A nyugalom, a béke, a harmónia járja át a lelkemet. Könnyedén vonzom az embereket.

A Ló

Küldetésem a boldogság. A legfontosabb feladatom, hogy boldog legyek. Mindennap teszek a boldogságomért. A boldogságot magamban találom. Boldogságot sugárzok, boldogságot adok mindenkinek.

A Kecske

Bármit birtokolhatok, amire vágyom. Mindent meg tudok magamnak szerezni, amit igazán szeretnék. Mindent megkapok az élettől, amire szükségem van. Mindenem megvan, amit csak szeretnék.

A Majom

Mindenki látja, mennyire jól vagyok. Sugárzik belőlem a boldogság, a pozitív életérzés. Ragyogok. Jól érzem magamat. Jó érzés velem lenni. Inspirálom a többieket. Pozitív a kisugárzásom.

A Kakas

A haragot békére cserélem. Elengedem szívemből, a lelkemből a haragot. Békét lelek magamban, a környezetemben. Mindenkor a békére törekszem. Nyugodt és kiegyensúlyozott vagyok.

A Kutya

Testem egészséges és tökéletes. Jól érzem magamat a bőrömben. Szeretem és elfogadom a testemet. Jó érzésekkel gondolok magamra. Tudatosan figyelek az egészségemre. A legjobbat adom magamnak.

A Disznó

Minden lélegzetvétel egészségesebbé tesz. Minden belégzéssel egészségesebb leszek. Minden kilégzéssel elengedem, amire nincs szükségem. Az egészséget választom. Magamba szívom az egészséget.

Exit mobile version