Napi kínai horoszkóp november 16.: Hallod az őrangyalod hangját?

nlc | 2018. November 16.
Őrangyalod folyamatosan ott van melletted – ha hiszed, ha nem. Segít és támogat téged, amikor kéred, és meghallod a hangját. Ma különösen erősen próbál ösztönözni téged. A kínai horoszkóp bölcs sorai között azt is megtalálhatod, hogy miben.

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Őrangyalod támogat és segít téged. Kéred tőle? (Thinkstockphotos)

Ez a mai mantrád a kínai horoszkóp szerint

A Patkány

Párkapcsolatomban minden rendben van. Párkapcsolatomat támogatják az angyalok. Boldog és elégedett vagyok. Szeretetben, harmóniában élek a párommal. Az angyalok segítenek, amikor csak kérjük.

A Bivaly

Őrangyalom jó irányba terelget. Figyelek a belső hangokra, hiszen őrangyalom így üzen. Meghallom, és követem az angyali útmutatást. Őrangyalom segít, és támogat az utamon.

A Tigris

Élvezem a mozgást, örömmel sportolok. Mindennap szükségem van a mozgásra. Jól esik a séta, a kocogás. Szeretem a számomra ideális mozgást. Jól érzem magamat a testemben. Egészséges vagyok.

A Nyúl

Gyengéd vagyok magamhoz. Szeretem és elfogadom magamat. Amikor gyengédséggel tekintek magamra, őrangyalomra is gyengédek figyelek. A legjobbat adom magamnak. A legjobbat érdemlem.

A Sárkány

A szeretetre koncentrálok. Őrangyalomtól szeretetet kapok. Szeretek és körbevesz a szeretet. Boldog vagyok és elégedett. Szeretettel bármit elérhetek és megoldhatok. A szeretet energiája éltet.

A Kígyó

Hallgatok testem jelzéseire. Tudatosan figyelek magamra, tudatosan figyelek a testem jelzéseire. Változtatok, amikor jelez a testem. Tudom, hogy testem jelzései a lelkem üzenetei. Figyelek rájuk.

A Ló

Gyermekeimet a szeretetre tanítom. Szeretetet adok, szeretetet kapok cserébe. Szeretettel mutatok példát a gyerekeimnek. Gyerekeim szeretik magukat, és szeretnek engem. Boldogok a gyerekeim.

A Kecske

Pénzügyi helyzetem napról napra javul. Szeretem a pénzt, magamhoz vonzom a pénzt. Őrangyalom segít, hogy mindig legyen elég pénzem. Pozitívan állok a pénzhez. Szívesen költöm el, örülök, amikor megkapom a fizetésemet.

A Majom

Becsületes munkámat elismeréssel jutalmazzák. Becsületes munkámért megfelelő jutalomban részesülök. Szeretem a munkámat. Szeretem a rám bízott feladatokat. Munkámat tisztességesen megbecsülik.

A Kakas

Sérelmeimet kibeszélem magamból. Képes vagyok kimondani, amikor bánt valami. Elengedem magamból a feszültséget, a sérelmeket. Szeretettel töltöm fel magamat. Szeretettel gondolok magamra.

A Kutya

Békesség van bennem, békesség van körülöttem. Békében, harmóniában élek. Őrangyalom segít a lelki békémre találni. Jól érzem magamat. Boldog és elégedett vagyok. Körbevesz a béke, a harmónia.

A Disznó

Céljaim engem szolgálnak. Elérhető, megvalósíthat célokat tűzök magam elé. Mindig meg tudom valósítani, amit igazán szeretnék. Az angyalok segítenek a céljaim megvalósításában.

Exit mobile version