Napi kínai horoszkóp november 18.: Megkapod, amire igazán szükséged van

nlc | 2018. November 18.
Mindent megkapsz az élettől, amire igazán szükséged van. Lehet, néha nem így érzed, mégis történjen veled jó vagy rossz, minden a te érdekedben történik. A kínai horoszkóp bölcs sorai között megtalálod, vajon mi az, amire minden másnál nagyobb szükséged lehet.

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Mindent megkapsz, amire igazán szükséged van (Thinkstockphotos)

Ez a mai mantrád a kínai horoszkóp szerint

A Patkány

Békességre vágyom, és meg is teremtem azt. Megérdemled, hogy békében, harmóniában élj önmagaddal és a környezeteddel. Teremtsd meg magadban a békét, légy kiegyensúlyozott és nyugodt, és ugyanezt kapod vissza a többiektől. 

A Bivaly

Amit megálmodtam, meg is valósítom. Képes vagy megvalósítani az álmaidat. Képes vagy elérhető célokat magad elé tűzni. Valósíts meg előbb apró célt, aztán következhetnek az egyre nagyobb kihívások. Megérdemled a sikert.

A Tigris

Szerelmemmel kiegészítjük egymást. Megérdemled az őszinte és igaz szerelmet. Társad a valódi párod. Megkapod azt a szerelmet, amire vágysz. A szerelem, a boldogság köt össze benneteket.

A Nyúl

Elengedem a fájdalomkilókat. Nincs rá szükséged, hogy fölösleges súlyokat cipelj magadon. Nincs rá szükséged, hogy magadban cipeld a fájdalmat. Köszönj el a fájdalomtól, köszönd meg, hogy volt, aztán ints búcsút neki. A kilók is leolvadnak rólad.

A Sárkány

Hálát adok a sikereimért. Hálás lehetsz a munkádért, amelyben sikereket érhetsz el. Hálát érezhetsz a párodért, akivel együtt élhetsz. Hálás lehetsz a barátokért, akik mindenkor ott vannak melletted. Sikeres az életed.

A Kígyó

Hibáimat elfogadom, és szeretem. Hibáiddal együtt vagy egyedi és megismételhetetlen. A hibáid is te magad vagy. Szeresd a hibákat, és szeresd magadat. A világban senki és semmi sem tökéletes. Ettől kerek és teljes a világ.

A Ló

A szeretet ad értelmet az életemnek. A szeretet lehet az életed célja. A legnagyobb szükséged a szeretetre van. Amikor szeretetben élsz, mindened megvan. Adj minél több szeretetet, és fogadd el te is a szeretetet.

A Kecske

Minden porcikám egészséges. Dönts az egészség mellett, és minden sejted megújul. Az egészséged rajtad múlik. Figyelj önmagadra tudatosan, figyeld a tested jelzéseit. A legjobbat add önmagadnak. Légy egészséges és teljes mindennap.

A Majom

Boldog jövőt teremtek a gyerekeimnek. Boldogságból mutass példát a gyerekeknek. Önkéntelenül is a te példádat követik. A jövőjük örömteli és boldog lesz, ha téged is örömtelinek, boldognak látnak.

A Kakas

Amire szükségem van, arra pénzem is van. Mindenre jut pénzed, amire igazán szánni akarsz. Szeresd a pénzt, vonzd magadhoz a pénzt. Használd örömmel a pénzt. Érezd a bőséget, és mindenre jut pénzed.

A Kutya

Munkámban kiteljesedik a kreativitásom. Amikor szeretettel végzed a munkádat, könnyedén kibontakozol a feladatokban. Használd született kreativitásodat, élvezd minden nap, amit csinálsz. És eléred a sikert, amire igazán vágysz.

A Disznó

Szerető családom mindenben támogat. Támogasd a szeretteidet, és ők is mindenben támogatnak téged. Értékeld családod céljait, ők is értékelni fogják a tiédet. Családod szeret téged.

Exit mobile version