Napi kínai horoszkóp 2018. november 19.: Szeretni könnyű

nlc | 2018. November 19.
Szeretni könnyű. Szeretni jó. Igen, akkor is, ha most talán nem így érzed. Mindenkinek jár a szeretet. Mindenkiben ott rejlik a szeretet. Benned is. A kínai horoszkóp segít felismerni.

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Szeretni könnyű. Szeretni könnyű? (Thinkstockphotos)

Ez a mai mantrád a kínai horoszkóp szerint

A Patkány

Szeretettel mondom ki a véleményemet. Szeretettel érvelek. A szeretet ereje minden vitát, konfliktust könnyedén felold. Szeretettel bármit elérhetek. Mindennap használom a szeretet erejét.

A Bivaly

Céljaim másokat is ösztönöznek. Cselekedeteimmel inspirálom a többieket. Céltudatos és segítőkész vagyok. Szeretem a céljaimat, szeretem, amikor megvalósulnak. Szeretettel ösztönzöm a többieket.

A Tigris

Társammal egységet alkotunk. Egységben, boldogságban, harmóniában élek a párommal. Megérdemeljük egymást, megérdemeljük a szerelmet. Tökéletesen kiegészítjük egymást. Tökéletes páros vagyunk.

A Nyúl

Boldogan vállalom a fejlődést. Szívesen tanulok, tapasztalok és fejlődöm minden egyes napon. Jó érzés egyre jobbnak és jobbnak lenni. A fejlődés, a változás visz előre. Mindenkor élek vele.

A Sárkány

Megtalálom a számomra legjobb mozgásformát. Amikor csak tehetem, mozgok. Jó érzés mozogni. Szeretem a mozgást. Kell a testemnek, a lelkemnek a rendszeres mozgás. Kiegyensúlyozott, boldog vagyok.

A Kígyó

Eredményessé válok. Mindennap teszek az eredményekért. Nagyon szívesen végzem a munkámat. Eredményesen végzem el és oldom meg a rám bízott feladatokat. Halmozom a sikert, az eredményeket.

A Ló

Megbízható vagyok. Ígéreteimet mindenkor teljesítem. Csak azt ígérem meg, amit be is tartok. Mindenkor számíthatnak rám a szeretteim. Jó érzés, hogy bíznak bennem a többiek. 

A Kecske

Szeretni könnyű. Szeretni jó. Szeretni a legjobb érzés. Szeretni felemelő. Szeretni megtisztelő. Szeretni inspiráló. Szeretni érdemes. Szeretni a legfontosabb. Mindennap szeretek.

A Majom

Szervezetem öngyógyító ereje napról napra növekszik. Minden egyes nappal egyre egészségesebbnek érzem magamat. Hiszek az egészségben. Hiszek a testem öngyógyító erejében.

A Kakas

Gyermekeim boldogok, gyermekeim szeretetben élnek. Boldog vagyok, mert boldognak látom a gyerekeimet. Gyerekeim példát merítenek a boldogságomból. Gyerekeimből árad a szeretet.

A Kutya

Bankszámlám egyre gyarapszik. Minden hónappal egyre több pénzem van. Szeretem a pénzt. Áramlik hozzám a pénz. Szeretem használni a pénzt. Szeretem, hogy egyre több van belőle.

A Disznó

Együttműködő vagyok. Szívesen dolgozom együtt a többiekkel. Szívesen töltöm együtt az időmet a szeretteimmel. Örömmel végzem a közös feladatokat. Kiveszem a részem a közös munkából.

Exit mobile version