Napi kínai horoszkóp november 24.: A test-lélek-szellem harmóniája

nlc | 2018. November 24.
A keleti filozófiák szerint a test, lélek és a szellem harmóniája tesz valóban boldoggá. Vajon meg tudod valósítani? Mire van ehhez szükséged? A kínai horoszkóp bölcs sorai között megtalálod a választ.

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Meg tudod valósítani a test-lélek-szellem harmóniáját? (Thinkstockphotos)

Ez a mai mantrád a kínai horoszkóp szerint

A Patkány

Belső gyermekem biztonságban van. Vigyázok a belső gyermekre. A test, a lélek, a szellem harmóniája gyógyítja belső gyermekemet. Törekszem a harmóniára, törekszem a boldogságra.

A Bivaly

Minden kiadásom engem gazdagít. Szeretem a pénzt. Örömmel használom a pénzt. Szívesen fizetek, szívesen adományozok. Egyre gazdagabb vagyok. Egyre nagyobb bőségben élek.

A Tigris

Örömmel végzem el feladataimat. Szeretem a munkámat. Szívesen teszem a dolgom. A legjobb helyen dolgozom. Megérdemlem a munkámat, megérdemlem a sikereket, az elismerést.

A Nyúl

Minden pillanatom harmonikus. Körbevesz a harmónia. Harmóniában élek magammal, harmóniában élek a környezetemmel. Tudatosan törekszem a test, a lélek és a szellem harmóniájára.

A Sárkány

A szellem, a lélek és a test harmóniája megvalósítható. Képes vagyok megvalósítani a test-lélek-szellem harmóniáját. Boldoggá tesz a harmónia, amiben élek. Elégedett vagyok. Szeretem az életemet.

A Kígyó

A szeretetre szeretet a válasz. Minél több szeretetet adok, annál többet kapok vissza. A szeretet ereje bámulatos. Szeretettel bármit elérhetek. Minden problémára gyógyír a szeretet.

A Ló

A lelki fejlődés természetes folyamat. Tudatosan figyelek magamra. Napról napra fejlődöm. A lelki fejlődéssel elérem a test-lélek-szellem harmóniáját. Elégedettségben élek. Elégedett vagyok az életemmel. 

A Kecske

A mozgás boldoggá tesz. A mozgásból erőt és boldogságot merítek. Szeretek mozogni. A rendszeres mozgás segíti a test-lélek-szellem harmóniáját. Egészséges vagyok testileg, szellemileg és mentálisan. 

A Majom

Szerelmem mindenben támogat. Bármikor és bármiben számíthatok a szerelmem támogatására. Szívesen támogatom, segítem a szerelmemet. Jó csapat vagyunk együtt. Szeretjük és támogatjuk egymást.

A Kakas

Egyre egészségesebb vagyok. Tudatosan figyelek magamra. A legjobbat adom magamnak. Napról napra egészségesebb vagyok testileg, lelkileg és mentálisan. Az egészség mindennél fontosabb.

A Kutya

A szeretet természetes része az életemnek. Szeretem magamat, szeretem a környezetemet. Körbevesz a szeretet, a nyugalom. A szeretet minden problémát megold. A szeretet maga az élet.

A Disznó

Megtapasztalom az univerzum egységét. Egységben, harmóniában élek az univerzummal. Életembe fogadom az univerzum energiáját, ajándékait. Nyitott vagyok az univerzum felé.

Exit mobile version