Napi kínai horoszkóp november 25.: Ma csak jó dolgok történnek

nlc | 2018. November 25.
Ma igazán jó dolgok történnek veled. Nyitott vagy a jóra, a pozitív fordulatra? A kínai horoszkóp bölcs javaslatait követve ma biztosan csupa jó dolog történik veled.

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Ma csupa jó történik veled (Thinkstockphotos)

Ez a mai mantrád a kínai horoszkóp szerint

A Patkány

Felismerem az élet ritmusát. Felismerem, mi és hogyan a legjobb nekem. Azt teszem, amit szeretek. Jó dolgok történnek velem, mert a saját ritmusomban élek. Az élet jó. Az élet szép.

A Bivaly

Szeretem az alakomat, szép a testem. Szeretem a testemet, szeretem magamat. Elfogadom magam annak, aki vagyok. Jól érzem magamat a bőrömben. Jó dolgok történnek velem, mert jól vagyok.

A Tigris

A szerelem része az életemnek. Megengedem magamnak a szerelmet. Ma átjár a szerelem érzése. Ma igazán jól érzem magamat. Ma nyitott vagyok a szerelemre, a valódi érzésekre.

A Nyúl

Higgadt és mosolygós maradok. Minden helyzetben képes vagyok megőrizni a nyugalmamat. Minden helyzetben tudok mosolyogni. Pozitív a kisugárzásom. Velem csak jó dolgok történnek.

A Sárkány

Családom boldog. Boldog vagyok a családommal. Boldoggá teszem a családomat. Családom boldoggá tesz engem. Hálát érzek a családomért. Hálát érzek a boldogságunkért. Tökéletes az életem.

A Kígyó

Álmaim és a valóság egy. Bármikor képes vagyok megvalósítani az álmaimat. A céljaim elérhetők és megvalósíthatók. Mindig jó dolgok történnek velem, hiszen mindig meg tudom valósítani az elképzeléseimet.

A Ló

A társam felé felvállalom érzéseimet. Őszintén el tudom mondani, amit érzek és gondolok. Szívesen mutatom ki párom felé az érzéseimet. Jó érzés kimutatni a szerelmemet. Jó érzés elfogadni a szerelmet.

A Kecske

Kész vagyok a változásra. A változás jó, a változás örömteli. A változások értem történnek. Magamért változtatok. Mindig tudom, mikor változtassak. Mindig tudom, mit kell változtatnom. 

A Majom

Szeretettel gondolok a testemre. Szeretettel gondolok magamra. Testem a lelkem temploma. Vigyázok rá. A legjobbat adom magamnak. Szeretem, amit a tükörben látok. Szeretem és elfogadom magamat. 

A Kakas

Szenvedély és szeretet kéz a kézben jár. Szenvedéllyel és szeretettel élem az életemet. Szeretem a páromat, szeretem a munkámat. Szenvedélyes vagyok a szerelemben, szenvedéllyel végzem a rám bízott feladatokat.

A Kutya

Csak jó történhet velem. Minden napban meglátom a szépet a jót. Mindennap történik velem valami jó. Bízom magamban, bízom a lehetőségeimben. Csupa jó dolog történik velem, mert jó dolgokat engedek az életembe.

A Disznó

Szeretetet adok és szeretetet kapok. Minél inkább szeretek, annál jobban szeretnek engem. Szeretetemért szeretetet kapok cserébe. Csak jó dolgok történnek velem, mert szeretek.

Exit mobile version