Napi kínai horoszkóp november 30.: Engedd el a múltat a boldog jelenért

nlc | 2018. November 30.
Engedd el a múltat, hagyd a feledés homályába merülni, amin már nem tudsz változtatni. Töltsd lufiba a fájdalmas emlékeket, és hagyd, szálljon tőled minél messzebb. A kínai horoszkóp bölcsességei ma mindenképpen erre biztatnak téged.

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Engedd el a múltat, mint egy léggömböt… (Thinkstockphotos)

Ez a mai mantrád a kínai horoszkóp szerint

A Patkány

Befogadom a szeretetet. Elengedem a fájdalmat, elengedem a múltat, életembe fogadom a szeretetet. A jelenre figyelek, megélem a valódi szeretet. A most a fontos, a mostban élek.

A Bivaly

Az élet csak jót ad nekem. A jóra koncentrálok. Elengedem a múltat, elfogadom a jót. Csupa jó történik velem, mert a jóra figyelek. Megérdemlem a legjobbat, nyitott vagyok a jóra.

A Tigris

Hagyom, hogy testem ellazuljon. Leteszem a súlyokat, elengedem a nehézségeket. Napról napra egyre könnyebb és lazább a testem. Napról napra egyre jobban érzem magamat.

A Nyúl

Jól és boldogan élek. Minden napom jó és boldog. Elengedem a múltat, elengedem a fájdalmakat. A boldogságra, a jóra törekszem. Minden nappal és mindenhogyan egyre jobban és jobban vagyok.

A Sárkány

Mindenre van időm. Mindig jut időm önmagamra. Mindig jut időm a saját vágyaimra. Azt teszem, amire igazán vágyom. Mindenre jut időm, amit fontosnak tartok. A szeretetre mindig van időm.

A Kígyó

Minden szükségletem kielégül. Ami az enyém, mindig velem marad. Mindent elengedek, amire nincs szükségem. Mindent megkapok az élettől, amire igazán szükségem van. Mindenem megvan.

A Ló

Az otthonomban feltöltődöm. Otthonomban pozitív energiák vesznek körül. Pozitív a hangulat, a légkör az otthonomban. Szeretek otthon lenni. Otthonom a béke, a nyugalom szigete. Jó otthon lenni.

A Kecske

Szabadon valóra váltom álmaimat. Tudom, hogy az álmaim megvalósíthatók. Mindennap teszek az álmaimért. Mindennap teszek a boldogságért. Megélem a valódi örömet és boldogságot. Valóra váltom a vágyaimat.

A Majom

Az életem tele van csodákkal. Észre veszem, meglátom az életem csodáit. Hálás vagyok a csodákért. Hiszem, hogy bármi megtörténhet az életemben. Ma csodás dolgok történnek velem.  

A Kakas

A testem tökéletes. Szépnek látom magamat. Szívesen nézek a tükörbe. Szeretem, amit a tükörben látok. Szeretem magamat, szeretem a testemet. A szépség sugárzik belőlem. Szép a testem.

A Kutya

Feldolgozom a múltat. Elengedem a múltat. A múlt emlékei megszépülnek. A szép emlékekre emlékszem. Jót merítek a múltból. A jelenben élek. Megélem a jelen örömeit, boldogságát.

A Disznó

Az univerzum ritmusát követem. Egy vagyok az univerzummal. Az univerzum törvénye szerint élek. Szeretetet adok, szeretetet kapok. Elfogadom az univerzum végtelen bőségét és szeretetét.

Exit mobile version