Napi kínai horoszkóp december 1.: A gondolatok ma varázslatosan hatnak

nlc | 2018. December 01.
Gondolataid ma különös erővel hatnak. Gondolataiddal ma varázslatos pillanatokat teremthetsz. Szombaton különösen fontos, hogy bízz önmagadban, és bízz a kínai horoszkóp bölcs javaslataiban.

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Ma varázslatosan hatnak a gondolatok (Thinkstockphotos)

Ez a mai mantrád a kínai horoszkóp szerint

A Patkány

A bizalom életem természetes része. Bízom önmagamban, bízom az emberekben. Bízom a lehetőségeimben, bízom a sikereimben. Bízom, hogy bármit elérhetek és megvalósíthatok az életemben.

A Bivaly

Bevételeim egyre növekednek. Minden hónappal egyre több a pénzem. Szeretem a pénzt, magamhoz vonzom a pénzt, a bőséget. Anyagai lehetőségeim javulnak. Élek az anyagi lehetőségekkel.

A Tigris

Gondolataimnak varázslatos erejük van. Gondolataimmal teremtek. Pozitív gondolkodom. Jó dolgok történnek velem. Hiszek a varázslatban. Hiszek a szerencsémben. Megvalósítom a vágyaimat.

A Nyúl

Elbúcsúzom a múlttól. Elengedem a múltat. Csak a szép eseményekre emlékezem. Örömmel és boldogan élek a jelenben. Szeretem az életemet. A jelen pillanatokra figyelek. Megélem a jelen örömeit.

A Sárkány

Az élet gyönyörű és izgalmas. Szeretem az életemet. Boldogságot, örömet, izgalmakat rejt az életem. Minden napban találok izgalmat és örömet. Megélem a boldog pillanatokat. Boldog és gyönyörű az életem.

A Kígyó

Az univerzum elvezet a boldogsághoz. Meglátom és követem az univerzum jeleit. Tudom, mit tegyek a boldogságomért. Megteszem a szükséges lépéseket, hogy igazán boldog legyek.

A Ló

A szeretet szabadon áramlik. Körülölel a szeretet. Szeretem magamat, szeretem a körülöttem élőket. Szeretetet adok, szeretetet kapok. A szeretet jelen van az életemben. Szeretek és szeretnek.

A Kecske

A siker bárhol rám találhat. Észreveszem a sikeres pillanatokat. Sikeresnek érzem magamat. Abban vagyok sikeres, amiben csak akarok. Megteremtem a siker felé vezető utat. Élek a lehetőségeimmel.

A Majom

Megfelelek a saját elvárásaimnak. Csak a saját elvárásaimnak kell megfelelnem. Elérhető elvárásokat tűzök magam elé. Az elvárásaim szerethetők. Elfogadom és szeretem magamat.

A Kakas

Boldogságom beragyogja szeretteim életét. Boldogok a napjaim, boldog az életem. Belőlem fakad a boldogságom. Boldog vagyok, boldogok a szeretteim. Öröm járja át a lelkemet.

A Kutya

A segítségre segítség a válasz. Szívesen segítek másoknak, szívesen fogadom el mások segítségét. Önzetlenségemért önzetlenséget kapok. A szeretetre szeretet a válasz. Élek vele.

A Disznó

Tárt karokkal fogadom a szerelmet. Nyitott vagyok a valódi szeretetre. Befogadom a szerelmet az életembe. Megérdemlem a valódi szerelmet. Gondolataimmal megteremtem a szerelmet, amire vágyom.

Exit mobile version