Napi kínai horoszkóp december 2.: Ma kijavíthatod a múltat

nlc | 2018. December 02.
Ma kijavíthatod a múlt hibáit. Ma végre túlléphetsz a múltadon. Ma lehetőséged nyílik, hogy elengedd, ami elmúlt. Ugye, élsz a különleges alkalommal. A kínai horoszkóp is erre biztat.

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Ma kijavíthatod a múltat (Thinkstockphotos)

Ez a mai mantrád a kínai horoszkóp szerint

A Patkány

Az önszeretet jó tulajdonság. Szeretem és elfogadom magamat. Pozitívan tekintek önmagamra. A boldogság, az öröm önmagamból indul. A boldogsághoz a legfontosabb, hogy szeressem magamat.

A Bivaly

Könnyedén választok. Jó döntéseket hozok. Tudom, mi a legjobb döntés a számomra. Elengedem a múltat, elengedem a fájdalmakat. Ez is egy döntés. Könnyedén döntök a jelen mellett.

A Tigris

Örömmel ismerkedem másokkal. Szeretek ismerkedni, nyitott vagyok az emberek felé. Az új ismeretségek új lehetőségeket tartogatnak. Nyitott vagyok az újra, nyitott vagyok a lehetőségekre.

A Nyúl

Az Élet szeret engem. Szeretem az életemet. A legjobbat adja nekem az Élet. Elfogadom az Élet ajándékait. Megérdemlem az Élet szeretetét és csodáit. Boldog vagyok, valóban örömteli az életem.

A Sárkány

Van bátorságom a teljes élethez. Teljes életet élet. Az élet mellett döntök. Elengedem a múltat, a jelent választom. Kijavítom a múlt hibáit, a jelenre összpontosítok. Teljes az életem, boldog vagyok.

A Kígyó

Vágyaimat kimondom, hogy megvalósulhassanak. Kimondom mindazt, amit szeretnék, így energiát adok a céljaim megvalósulásának. Bátran ki merem mondani, amire valóban vágyom. Megvalósítom az álmaimat.

A Ló

Minden porcikám boldog. Minden sejtem örül. Szeretem, és elfogadom magamat. Boldog a lelkem, boldog a szívem. Áramlik belőlem az öröm. Elengedtem, és megbocsátottam a múltat.

A Kecske

Megbocsátok, és bocsánatot nyerek. Könnyedén megbocsátok másoknak. Mások is megbocsátanak nekem. Megbocsátok magamnak, felszabadul a lelkem. A megbocsátás felszabadítja az energiákat bennem.

A Majom

Könnyedén változtatom jó irányba az életem. Szívesen változtatok. A változások jók. A változások előre visznek. Változtatok a múlton. Kijavítom a hibákat. Jó irányba változik az életem.

A Kakas

Bátor vagyok, és bölcs. Bátran és bölcsen döntök. Bátran és bölcsen élem az életemet. A bátorság és a bölcsesség vezet az életemben. Minden helyzetben használom a bátorságomat, a bölcsességemet.

A Kutya

Kijavítom a múltat. A múltat bármikor átírhatom. A múltat elengedem, a jelenre figyelek. Hibázni lehet, a múltat kijavíthatom. Csak egy döntés, hogy a jelenben éljek. Itt vagyok otthon, itt vagyok boldog.

A Disznó

Csodálattal tekintek a világra. Csodás dolgok történnek velem. Világomban minden a legnagyobb rendben van. Hiszek a csodákban, hiszen önmagamban. Csodás lehetőségek várnak rám. Élek velük.

Exit mobile version