Napi kínai horoszkóp 2018. december 5.: Áldásban részesülsz

nlc | 2018. December 05.
Amire áldást kapsz az életedben, az biztosan megvalósul. Az jár neked. Az a tiéd. A kínai horoszkóp bölcs sorai között megtalálod, vajon mi az, amire áldást kaptál most az életedben.

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Vajon mi az, amire áldást kaptál most az életedben? (Thinkstockphotos)

Ez a mai mantrád a kínai horoszkóp szerint

A Patkány

Munkám eredménye sikeressé tesz. Eredményes, sikeres vagyok a munkámban. Szeretem a munkámat, szeretem a rám bízott feladatokat. Áldás van a munkámon. Hálás vagyok a munkámért.

A Bivaly

Testsúlyomon könnyedén változtatok. Könnyedén megválok a felesleges súlyoktól. Könnyedén olvadnak le rólam a kilók. A testem napról napra formásabb és egészségesebb. Az egészségem a legfontosabb az életemben.

A Tigris

Az angyalok segítenek nekem. Az angyalok segítségét bármikor kérhetem. Megértem, és felismerem az angyali üzeneteket. Az angyalok áldását élvezem. Boldog és teljes az életem.

A Nyúl

Helyes döntéseket hozok. Jól döntök. Minden döntésem jó. Minden döntésemből tanulok. Minden döntésemmel fejlődök és erősödöm. Könnyen döntök jól. Tudom, hogyan döntsek az életemről.

A Sárkány

Körülöttem minden a legnagyobb rendben van. Bennem is minden a legnagyobb rendben van. Hálás és elégedett vagyok. Áldásban részesítenek az angyalok. Boldog, teljes, áldott az életem.

A Kígyó

Szeretetáldást küldök a rokonaimnak. A szeretet energiája visszaérkezik hozzám. Minél több szeretetet adok, annál több szeretetet kapok. Őszinte szeretetben élek. Áldott és boldog az életem.

A Ló

Munkámra szükség van. Fontos ember vagyok. Mindig megtalálnak a fontos munkák. Szeretettel végzem a rám bízott feladatokat. Szeretem a munkámat. Jól végzem a rám bízott feladatokat.

A Kecske

Pénzből mindig van elég. Mindenkor van elég pénzem. Szeretem a pénzt. Örömmel használom a pénzt. Bőségben élek. Áldás van a pénzügyeimen. Bármikor kapcsolódhatok az univerzum bőségcsatornájához.

A Majom

Belső gyermekemet szeretet veszi körül. Belső gyermekemre figyelek. Gyermeki énem vidám, boldog, elégedett. Jól érzem magamat, hiszen belső gyermekem is boldog. Áldott az életem.

A Kakas

Az egészség áthatja testemet. Átjárja lelkemet az egészség. Az egészség mellett döntök. Nagyszerű érzés az egészség. Áldott az életem, hiszen egészséges vagyok. Vigyázok magamra, vigyázok az egészségemre.

A Kutya

Jókedvem boldoggá teszi szerelmemet. Jókedvű és boldog vagyok. Szerelmem vidám és boldog. Inspiráljuk egymást. Szeretetben, boldogságban, harmóniában élünk. Áldott a kapcsolatunk.

A Disznó

Megérdemlem a szeretetet. Szeretek, és elfogadom a szeretetet. Szeretetet adok, szeretetet kapok. Áldott az életem, hiszen szeretetben élek. Harmónia, béke, szeretet vesz körül.

Exit mobile version