Napi kínai horoszkóp 2018. december 8.: Béke és harmónia a mai nap üzenete

nlc | 2018. December 08.
Béke és harmónia a szombat legfontosabb üzenete. Ma valódi békére és harmóniára lelhetsz. Hol és miben találhatod meg? A kínai horoszkóp bölcs sorai között megtalálod a választ.

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Béke és harmónia a szombat legfontosabb üzenete (Thinkstockphotos)

Ez a mai mantrád a kínai horoszkóp szerint

A Patkány

Párkapcsolatomban harmónia van. Békében, boldogságban, harmóniában, szeretetben élek a párommal. Tökéletes az életem, tökéletes a párkapcsolatom. A számomra ideális társsal élek.

A Bivaly

Vágyaim engem szolgálnak. Bátran kimondom a vágyaimat, hogy megvalósulhassanak. Vágyaimat valóra váltom. Valóra váltott vágyaim valódi örömmel töltik el a lelkemet. Tudom, hogy bármit elérhetek.

A Tigris

Béke és harmónia van bennem. Békében és harmóniában élek önmagammal. Békében és harmóniában élek a környezetemmel. Szeretem az életemet. Szeretem a nyugalmat, a békét, a harmóniát. Törekszem rá mindennap.

A Nyúl

Munkatársaim szeretnek és segítenek nekem. Szeretem a munkatársaimat, szívesen segítek nekik bármiben. Szeretetteljes közösségben dolgozom. Hálás vagyok a munkahelyemért, hálás vagyok a munkatársaimért.

A Sárkány

Minden pénzügyem könnyedén kézben tartható. Egyedül kezelem a pénzügyeimet. Szeretem a pénzt, mindig van belőle elég. Szívesen és örömmel használom a pénzt. A pénzügyekben is harmóniára találok.

A Kígyó

Belső gyermekem boldog és mosolygós. Én is boldog és mosolygós vagyok. Amikor belső gyermekem boldog, én is boldog vagyok. Figyelek a belső gyermekemre, figyelek magamra.

A Ló

A testem erős és egészséges. Figyelek magamra, figyelek a rendszeres mozgásra. Erős és egészséges vagyok testileg, lelkileg, mentálisan. Törődöm magammal, törődöm az egészségemmel.

A Kecske

A szeretet lényem alapvető része. Könnyen szeretek, könnyedén fogadom el a szeretetet. Jó érzés szeretni. Árad belőlem a szeretet. A többiek is szeretnek engem. Harmóniával tölt el, hogy szerethetek.

A Majom

Jóban vagyok önmagammal. Szeretem és elfogadom magamat. Szívesen nézek a tükörbe. Szeretem, amit (és persze akit) látok. Magabiztos és elégedett vagyok. Áramlik belőlem a harmónia.

A Kakas

Sikereket vonzok magamhoz. Mindennap találok sikert az életemben. Mások sikerének szívből örülök. Mások öröme engem is örömmel és sikerrel tölt el. Sikeres vagyok, sikeres az életem.

A Kutya

Élvezetet találok a sportban. Élvezetet találok a mozgásban. Megtapasztalom a mozgás örömét. Nagyon szeretek mozogni. Szívesen sportolok. Önmagamnak teszek jót a mozgással.

A Disznó

Őrangyalom mindig velem van. Őrangyalom segít harmóniára találni. Őrangyalomtól bármit és bármikor kérhetek. Sosem vagyok egyedül, hiszen őrangyalom mindenkor és mindenben támogat.

Exit mobile version