Napi kínai horoszkóp 2018. december 12.: Rád mosolyog a szerencse

nlc | 2018. December 12.
Ma végre rád mosolyog a szerencse? Ma végre rád mosolyog a szerencse. A kínai horoszkóp bölcs sorai között azt is megtudhatod, hogyan és miben érezheted magadat ma igazán szerencsésnek.

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Ma végre rád mosolyog a szerencse (Thinkstockphotos)

Ez a mai mantrád a kínai horoszkóp szerint

A Patkány

Segítő angyalok vesznek körül. Érzem az angyalok jelenlétét. Sosem vagyok egyedül, hiszen tudom, az angyalok támogatnak, segítenek, amikor kérem. Igazán szerencsésnek érzem magamat, mert angyalok vesznek körül.

A Bivaly

Ideális súlyom elérem és megtartom. Minden fölösleges súlyt leteszek. Leolvadnak rólam a fölösleges kilók, amikor elengedem a problémákat, a nehézségeket. Jól érzem magamat a testemben, boldog a lelkem. 

A Tigris

Szerencsés vagyok. Igazán szerencsésnek érzem magamat. Mindennap történik velem valami jó. Mindig a legjobb helyen vagyok, a legjobb időben. Értékelem a szerencsémet.

A Nyúl

Angyalaim mindenben segítenek nekem. Bármikor és bármiben kérhetem az angyalok támogatását. Az angyalok segítenek az életemben. Hiszek az angyali segítségben, hiszek a szerencsémben.

A Sárkány

Napról napra fiatalabb vagyok. Tudatosan figyelek magamra. A legjobbat adom magamnak. Minden nappal fiatalosabb, üdébb a külsőm. Ragyogok kívül és belül. Jól érzem magamat a bőrömben.

A Kígyó

Tudom, hogy megérdemlem a szerencsét. Már most szerencsésnek érzem magamat. Bevonzom a szerencsét az életembe. Mindenben szerencsés vagyok, amit meg szeretnék valósítani.

A Ló

Szerelmesnek lenni jó. Csodás érzés a szerelem. Igazán szerencsésnek érzem magamat, hiszen átélhetem az igaz szerelmet. Szerencsés vagyok a szerelemben. Szerencsés vagyok a párommal.

A Kecske

Öngyógyító erőm van. Bármikor meg tudom gyógyítani magamat. Az egészséget választom, az egészség mellett döntök. Szeretettel tekintek magamra. Testem meggyógyítja önmagát.

A Majom

Minden családi vita rendezhető szeretettel. Mindenkor szeretettel beszélek. A szeretet erejével bármit elérhetek. Szeretettel oldom meg a vitákat. Szerencsés vagyok, mert szeretetben élek.

A Kakas

Megtakarításaim egyre gyarapodnak. Napról napra több a pénzem. Szeretem a pénzt. Szívesen fogadom a pénzt. Szívesen teszek félre. Szeretek adakozni. Az örömmel adott pénz sokszorosan tér vissza hozzám.

A Kutya

Munkámmal értéket teremtek. Fontos munkát végzek. Szeretem a munkámat. Szeretem a rám bízott feladatokat. Szerencsésnek érzem magamat, hiszen minden nap értékes munkát végzek.

A Disznó

A szerelem lángja mindig lobog bennem. Szeretem magamat, szeretem a páromat, szeretem az életemet. A szenvedély bennem él. Szenvedéllyel szeretek. Szenvedéllyel élem az életemet.

Exit mobile version