Napi kínai horoszkóp 2018. december 15.: Erőt ad a szerelem

nlc | 2018. December 15.
A szerelem erőt ad. A szeretet erővel tölt fel. Nem véletlenül érzed, hogy hegyeket tudnál megmozgatni, amikor átjárja lelkedet a szerelem érzése. Ez az, amire most igazán szükséged lehet. A kínai horoszkóp szerint ma erőt meríthetsz a valódi szeretetből.

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Erőt ad a szerelem (Thinkstockphotos)

Ez a mai mantrád a kínai horoszkóp szerint

A Patkány

Szeretet vesz körül. Őszintén szeretek, őszinte szeretetet kapok. Önzetlenül szeretek, örömmel fogadom az önzetlen szeretetet. Szeretetben, boldogságban élek. A szeretet ereje éltet.

A Bivaly

Elfogadom az élet ajándékait. Örömmel nyitom magamat az élet ajándékainak. Megérdemlem a jót az életemben. Nyitott vagyok minden jóra, ami velem történhet. Szeretettel fogadom az élet ajándékait.

A Tigris

Gyógyulok. Szeretettel tekintek magamra. Testem gyógyulással fogadja a szeretetemet. Minden nappal egészségesebbnek érzem magam testileg és lelkileg. Minden nappal egyre jobban érzem magamat.

A Nyúl

Boldog vagyok, mosolygok. Szeretek és szeretnek. Érzem a szeretet erejét. Szeretettel, mosollyal bármit elérhetek. Boldog az életem. Szívesen mosolygok. Szeretem magamat, szeretem az életemet.

A Sárkány

Nyitott vagyok. Kerülöm az ítélkezést. Nyitott vagyok mindenre és mindenkire. Nyitott vagyok a szeretetre. Nyitottságom segít az életemben. Nyitott vagy minden újra, minden változásra.

A Kígyó

Ritmust viszek a munkámba. Megtervezem előre a munkámat. Szeretem, amit csinálok, szeretem a rám bízott feladatokat. Szeretettel teszem a dolgom. Szeretettel végzem a munkámat.

A Ló

Áramoltatom a szeretetet. Szeretettel fordulok magam felé, szeretettel tekintek másokra. Körbevesz a szeretet energiája. Szeretettel bármit elérhetek. A szeretet csodákat tesz az életembe.

A Kecske

Meghallgatok másokat, és engem is meghallgatnak. Szeretettel fordulok a többiek felé. Szeretettel mondom el, amit gondolok. Szívesen meghallgatok másokat, ők is szívesen hallgatnak engem.

A Majom

Egészséget vonzok magamhoz. Egészségesen élek. Tudatosan figyelek magamra. Tudatosan figyelek az egészségemre. Az egészséget választom. Az egészség óriási kincs az életemben. 

A Kakas

A szerelem erőt ad nekem. A szerelem érzése erőssé tesz. Boldog vagyok, amikor szeretek. Szeretem önmagamat, szeretem a páromat. Könnyedén kifejezem a szeretetemet. Erős vagyok a szeretettől.

A Kutya

Az univerzum vezeti sorsomat. Figyelek az univerzum jeleire. Észreveszem az univerzum jeleit. Változtatok, amikor változtatnom kell. Követem a lelkem hangját, követem a sorsom útját.

A Disznó

A változás jó. A változás visz előre a céljaim felé. Könnyedén változtatok, amikor csak szükséges. Szeretem a változásokat, szívesen változtatok. A változások megszépítik az életemet.

Exit mobile version