Napi kínai horoszkóp 2018. december 16.: Szerencséd van

nlc | 2018. December 16.
A mondás szerint a szerencse forgandó. Ma a pozitív irányba fordul a szerencséd kereke. A kínai horoszkóp szerint ma igazán szerencsés napod van. Ugye, élsz a lehetőséggel?

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Rád mosolyog a szerencse? (Thinkstockphotos)

Ez a mai mantrád a kínai horoszkóp szerint

A Patkány

A belső hangom vezet. Figyelek a megérzésekre, figyelek a belső hangokra. Az intuícióm mindenkor a megfelelő irányba vezető. Szerencsés vagyok, mert működnek a megérzéseim.

A Bivaly

Érzelmeimet elfogadom. Minden érzelmem én vagyok. Minden érzelmemet meg tudom élni. Az érzéseimmel együtt vagyok egyedi és tökéletes. Szeretem és elfogadom az érzelmeimet. 

A Tigris

Boldogságot adok mindenkinek. Boldog vagyok, boldoggá teszem a többieket. Belőlem fakad a boldogság. Jól érzem magamat. Szeretem az életemet. Szerencsés vagyok, mert boldogságot közvetíthetek.

A Nyúl

Szerencsés vagyok. Szerencsés az életem. Bármihez nyúlok, szerencsét találok. A szerencse támogat engem. Minden napomban megtalálom a szerencsés pillanatokat. Boldog vagyok és teljes.

A Sárkány

Megőrzöm a békémet. Békében, nyugalomban élek önmagammal. Békében élek a környezetemmel. Minden helyzetben meg tudom őrizni a lelki békémet. Szerencsés vagyok, mert nyugodt az életem.

A Kígyó

Minden vágyamat megvalósítom. Elérhető célokat tűzök magam elé. Meg tudom valósítani a céljaimat. Boldog és elégedett vagyok. Szerencsésnek érzem magamat, hiszen bármit elérhetek, amit igazán szeretnék.

A Ló

Boldog jövőt készítek. Most teszek a boldog jövőmért. A jelenben mindent megteszek, hogy a jövőm a terveim szerint alakuljon. A jelenre figyelek, a jövőt alakítom. A jelenből kovácsolok szerencsét magamnak.

A Kecske

Kiegyensúlyozott vagyok. Kiegyensúlyozott az életem. Jól érzem magamat, elégedett vagyok. Hálát érzek az életemért. Hálás vagyok a lelki békémért. Szerencsésnek érzem magamat, hiszen teljes az életem.

A Majom

Önmagamban találom a megoldást. A problémákra a megoldást önmagamban keresem. Pontosan tudom, hogyan oldjam meg a problémákat. Rajtam múlik, hogyan alakul az életem.

A Kakas

Határozott vagyok. Magabiztos vagyok. Tudom, mit akarok elérni az életemben. Határozottan fogalmazok. Szeretettel mondom el a véleményemet. Ismerem a képességeimet. Értékes vagyok.

A Kutya

Mindig tudom, mi a jó nekem. Az életemről én döntök, hiszen én tudom, mi a legjobb a számomra. Követem a vágyaimat. Elérem a céljaimat. Megvalósítom önmagamat. Szerencsés vagyok.

A Disznó

Jól dönteni egyszerű. Könnyen és jól döntök. Belül érzem, melyik döntés a legjobb nekem. Követem a megérzéseimet. Mindig jól döntök. A döntéseim engem igazolnak.

Exit mobile version