Napi kínai horoszkóp, 2018. december 17.: Teljesülnek a kívánságok

nlc | 2018. December 17.
Mi a legtitkosabb kívánságod? Mire vágysz úgy igazán a szíved mélyén? Mi az, amit nagyon szeretnél, ha teljesülne? A kínai horoszkóp szerint ma mindenképpen érdemes megfogalmaznod a kérésed. A kívánságok ma teljesülnek.

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Milyen kívánság teljesül ma? (Thinkstockphotos)

Ez a mai mantrád a kínai horoszkóp szerint

A Patkány

Hagyom megtörténni a jót. Engedem, hogy jó dolgok történjenek velem. Észreveszem és megélem a jót. Azt kívánom, hogy mindenkor jó dolgok történjenek velem. Megérdemlem a jót.

A Bivaly

Szerelmet vonzok magamhoz. Szerelmet szeretnék, szerelemre vágyom. Megérdemlem az igaz szerelmet. Kívánságom teljesül: életembe vonzom a valódi szerelmet. Hiszek az igaz szerelemben.

A Tigris

Elfogadom a csodákat. Hiszek a csodákban. Minden nap csodás dolgok történnek velem. A csodák léteznek, mindennap megélem. Csodás az életem. Boldog, elégedett és teljes vagyok.

A Nyúl

Békességet sugárzok magam köré. Árad belőlem a béke, a nyugalom. Szeretnek velem lenni a többiek. Békés a társaságom. Békében, boldogságban szeretetben élek. Teljesül a kívánságom.

A Sárkány

Kívánságaim teljesülnek. Minden kívánságom teljesül, amit meg akarok valósítani. Merek kívánni, mert tudom, hogy teljesülnek a vágyaim. Örömmel mondom ki a kívánságaimat.

A Kígyó

Szeretettel töltöm meg a világomat. Szeretem magamat, szeretnek a többiek. Árad belőlem a szeretet. Körbeölel a szeretet. Szeretetet kívánok magamnak, szeretet kívánok a többieknek.

A Ló

Mindig van pénzem. Mindig van annyi pénzem, amennyire szükségem van. Szeretem a pénzt, szívesen használom a pénzt. Áramlik hozzám a pénzenergia. Nyitott vagyok a bőségre.

A Kecske

Napról napra jobb az életem. Napról napra elégedettebb vagyok. Napról napra jobban érzem magamat. Boldogságot kívánok magamnak. Minden nappal boldogabb az életem.

A Majom

Kreatív vagyok. Önállóan gondolkodom. Kreatív ötleteimmel bármit megoldok, bármit elérhetek. Kreatívnak lenni jó. Hiszek magamban, hiszek a képességeimben. Hiszem, hogy bármit megvalósíthatok. 

A Kakas

Bizalommal fordulok másokhoz. Bízom a többiekben. Megbízható emberek vesznek körül. Bizalmat szavaznak nekem a többiek. Megérdemlem mások bizalmát, ők is megérdemlik a bizalmamat.

A Kutya

Hiszek a szeretet erejében. Szeretettel bármit elérhetek. A szeretet minden problémára megoldást nyújt. A szeretet éltet. Szeretetet adok, szeretetet kapok. Szeretetet kívánok magamnak és a többieknek.

A Disznó

Segítséget adok és kapok. Szívesen segítek mindenkinek, szívesen fogadom a segítséget. Bármikor segítek, bármikor kérhetek segítséget. Mindenkor megkapom a segítséget, amikor szükségét látom.

Exit mobile version