Napi kínai horoszkóp 2018. december 20.: Körbevesz a szeretet

nlc | 2018. December 20.
Talán észre sem veszed, mennyi szeretet ölel körül téged. Talán nem is gondolsz bele, milyen sok ember szeret és kedvel téged. A kínai horoszkóp szerint ma a szeretetben fürdőzhetsz. Élj vele, csodákat tesz.

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Körbeölel ma a szeretet (Thinkstockphotos)

Ez a mai mantrád a kínai horoszkóp szerint

A Patkány

A világ jókedvű körülöttem. A többiek jókedve engem is derűssé, vidámmá tesz. Érzem a körülöttem élők szeretetét. Érzem, hogy fontos vagyok számukra. Boldoggá tesz a szeretet, amiben élek.

A Bivaly

Mosolyom mindent megold. Mosolyommal boldoggá teszem a többieket. Szeretek mosolyogni. Mosolyommal szeretetet adok. Mosolyomért mosolyt kapok cserébe. Mosolyomból szeretet fakad.

A Tigris

Mindenki szeret. Szeretem magamat. Tudom, hogy szerethető vagyok. Jó érzés a többiek szeretetében fürdőzni. Szeretem az embereket, szeretem az életemet. Boldogító érzés, hogy szeretnek.

A Nyúl

Egészséges ételeket kívánok. Egészséges ételeket, italokat fogyasztok. Tudatosan figyelek magamra. A legjobbat adom magamnak. Az egészséget választom, az egészségre törekszem. Mindennap.

A Sárkány

Szeretettel fordulok az emberek felé. Szeretettel kommunikálok mindenkivel. Szeretetet kapok a kedvességemért cserébe. Minél több szeretetet adok, annál többet kapok vissza. Körbevesz a szeretet energiája.

A Kígyó

Öngyógyító erőm hatalmas. Tudatosan figyelek a lelkem üzenetére. Pontosan értem, amit a lelkem üzen. Testem öngyógyító folyamatai tökéletesen működnek. Az egészséget választom, meggyógyítom magamat.

A Ló

Beengedem életembe a csodákat. Hiszek a csodák létezésében, hiszek a csodák erejében. Mindennap történik velem valami jó. Az életem maga a csoda. Hálás vagyok az életemért.

A Kecske

Elegendő pénzem van. Mindig van annyi pénzem, amennyire szükségem van. Magamhoz vonzom a pénzt, mert szeretem a pénzt. Szívesen használom a pénzt mindennap. A pénz pénzt fial.

A Majom

Vágyaim megvalósítása egyszerű. Könnyedén megvalósítom a vágyaimat. Mindenkor elérhető célokat tűzök magam elé. Mindenkor megvalósítom a céljaimat. Boldog és elégedett vagyok.

A Kakas

Az érzelmeim jó irányba vezetnek. Figyelek az érzelmeimre, figyelek a megérzéseimre. Könnyedén és jól döntök, amikor az intuíciómra hallgatok. A szeretet mindenkor jó irányba visz engem.

A Kutya

Bátor vagyok. Bátran kockáztatok, bátran változtatok. Életem változások folyamata. Szívesen teszem meg a szükséges lépéseket. Bátran kimutatom az érzéseimet. Merek szeretni.

A Disznó

Szeretet vesz körül. Szeretetben, békében, harmóniában élek. Szeretek és engem is szeretnek. Szeretem és elfogadom magamat. Szeretem és elfogadom a világomat. Teljes az életem.

Exit mobile version