Napi kínai horoszkóp, december 22.: a hála napja a mai

nlc | 2018. December 22.
Az év utolsó napjaiban érdemes végiggondolni, mi mindenért lehetsz hálás. A hála érzése ugyanis megsokszorozza mindazt az életedben, ami iránt érzed. A kínai horoszkóp ma a hála érzésében támogat téged.

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Ez az, amiért hálát érezhetsz ma (Thinkstockphotos)

Ez a mai mantrád a kínai horoszkóp szerint

A Patkány

Angyalok egyengetik utamat. Az angyalok támogatnak, segítenek engem. Mindig számíthatok az angyali segítségre. Mindig kérhetek segítséget az angyaloktól. Hálás vagyok az angyalaimnak.

A Bivaly

Kimutatom a hálámat. Örömmel mondok köszönetet a támogatásért. Hálámmal bőséget teremtek az életemben. Hálás vagyok mindenért az életemben. Hálát érzek mindenki felé, aki támogat engem.

A Tigris

Idegenekkel is kedves vagyok. Könnyű kedvesnek lennem bárkivel. Kedvességemért kedvességet kapok cserébe. Semmibe sem kerül kedvesnek lenni, mégis óriási ajándék másoknak és nekem.

A Nyúl

Megosztom a segítségemet másokkal. Szívesen segítek bárkinek, aki kéri tőlem. Elfogadom mások segítségét. Hálát érzek a nekem nyújtott segítségért. Hálás vagyok, amikor másoknak segíthetek.

A Sárkány

Mosolyogva ébredek. Kipihenten ébredek minden reggel. Minden napom csodás, hiszen boldogan ébredek. Minden napom remekül indul, mert mosolyogva ébredek. Szeretek mosolyogni. Boldoggá tesz.

A Kígyó

Hálás vagyok még az apróságokért is. Észreveszem életemben az apróbb dolgokat. Az apróságoknak is nagyon örülök. Hálát érzek mindenért az életemben. Még az apróbb dolgok is nagyon fontosak.

A Ló

Spontán jól döntök. Könnyű döntenem. A megérzésekre hagyatkozva döntök. A megérzéseim vezetnek. Mindig jól döntök, hiszen spontán döntök. Hálás vagyok az életemért, hálás vagyok a lehetőségekért.

A Kecske

Jó ötleteim vannak. Az ötleteim hasznosak és megvalósíthatók. Bátran kimondom az ötleteimet. Az ötleteimet megvalósítom. Hálás vagyok az inspirációért. Hálás vagyok a mindennapi motivációért.

A Majom

Minden lehetőségemet felismerem. Mindenkor élek az élet adta lehetőségekkel. A lehetőségeket bátran megragadom. A lehetőségek segítenek engem. Mély hálát érzek a lehetőségeimért.

A Kakas

Szeretem a munkámat. Nagyon szívesen végzem a rám bízott feladatokat. A munkám kreatív és változatos. Ki tudom bontakoztatni a képességeimet. Örömet és valódi hálát érzek a munkámért.

A Kutya

Minden lélegzettel egészséget szívok magamba. Minden kilégzéssel elengedem a feszültséget, a fájdalmat. Napról napra jobban érzem magamat. Egészséges és boldog vagyok. Remek az életem.

A Disznó

Szeretettel veszem körül a főnökömet. Jól kijövök a főnökömmel. Főnököm támogatja az elképzeléseimet. Főnököm elismeri a teljesítményemet. Szeretem a főnökömet, a főnököm is kedvel engem.

Exit mobile version