Napi kínai horoszkóp 2018. december 23.: Nyisd meg a szíved

nlc | 2018. December 23.
A szeretet ünnepéhez közeledve meg tudod valóban nyitni a szívedet? Most különösen fontos, hogy szeress, és el is fogadd a szeretetet. A kínai horoszkóp bölcs javaslatait ma különösen fontos lehet ismételgetni, mantrázni.

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Nyisd meg a szívedet a szeretetnek (Thinkstockphotos)

Ez a mai mantrád a kínai horoszkóp szerint

A Patkány

Jót vonzok magamhoz. Jó dolgokra gondolok. Jó dolgok történnek velem, hiszen pozitívan gondolkodom és érzek. Megnyitom magamat a jónak. Befogadom az életembe a jót. Megérdemlem a jó dolgokat.

A Bivaly

Csodálom az életet. Szeretem az életemet. Az élet csoda. Értékelem és nagyon hálás vagyok az életemért. Megnyitom magamat az élet csodái felé. Hiszek a csodákban. Csodás dolgok történnek velem.

A Tigris

Kitörlöm a negatív gondolatokat. Elengedem a rossz kedved, a negatív érzéseket. Tudatosan figyelek a pozitív gondolatokra. Napról napra jobban érzem magamat, hiszen pozitívan tekintek az életemre.

A Nyúl

Jó dolgok várnak rám. Megnyitom a lelkemet, a szívemet a jónak. Jó dolgokban van részem. Észreveszem a jót az életemben. Hálás vagyok minden jóért. Hálám megsokszorozza a jót az életemben.

A Sárkány

A változás értem van. Megnyitom magamat a változásoknak. A változás jó, a változással lépek előre. Szívesen és bátran változtatok. Minden jobb az életemben, amikor a változás mellett döntök.

A Kígyó

Összpontosítani könnyű. Könnyedén tudok koncentrálni a feladatokra. Mindenkor arra figyelek, amit éppen teszek. Összpontosítással gyorsan haladok. Amikor magamra figyelek, tudatosan élek.

A Ló

Segítséget kapok. Tudom, hogy bármikor kérhetek segítséget. Nyitott vagyok a segítségre, szívesen veszem mások segítségét. Fölösleges minden feladatot nekem végezni. Kérhetek, és kapok segítséget.

A Kecske

Nyitott vagyok a szerelemre. Nyitott vagy a társra. Befogadom életembe a számomra ideális társat. Örömmel nyitom meg magamat az érzéseknek. Szeretek szeretni, szeretem, amikor szeretnek.

A Majom

Megbízom önmagamban. Bízom a képességeimben. Bízom a lehetőségeimben. Tudom, hogy fontos ember vagyok. Önbizalommal bármit elérhetek. Magabiztosan állok a feladatokhoz.

A Kakas

Jól érzem magam a testemben. Szeretem és elfogadom magamat. Szívesen nézek a tükörbe. Szeretem, amit a tükörben látom. Árad belőlem a béke, a nyugalom, a szeretet. Jól vagyok.

A Kutya

Kinyitom a szívemet. Megnyitom a szívemet az őszinte szeretetnek. Bátran kimutatom az érzéseimet. Életembe fogadom az őszinte szerelmet. Őszintén szeretek, és őszintén szeretnek.

A Disznó

Elfogadom az élet ajándékait. Megnyitom magamat az élet ajándékainak. Örömmel fogadok minden lehetőséget. Megérdemlem az életemben adódó lehetőségeket. Élek velük.

Exit mobile version