Napi kínai horoszkóp 2018. december 28.: A humor ma mindennél fontosabb

nlc | 2018. December 28.
A humor, a jókedv ma mindennél fontosabb. Ma ne sértődj meg egyetlen viccen sem, sőt, ma önmagadon mulass a legjobbat. A kínai horoszkóp szerint így lesz a péntek igazán vidám és izgalmas nap.

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

A humor ma mindennél többet ér (Thinkstockphotos)

Ez a mai mantrád a kínai horoszkóp szerint

A Patkány

A helyzetem egyre jobb. Ma viccesnek, humorosnak látok minden helyzetet. Ma különösen könnyedén veszem az akadályokat. Az életem ma egyre jobb és jobb. Ma igazán jól érzem magamat.

A Bivaly

Lelki társammal boldog vagyok. Lelki társamat megérdemlem. Lelki társammal vidámságban, boldogságban élek. A humor, az önfeledt kacagás a mindennapjaink része. Hihetetlenül boldog az életem.

A Tigris

Mindennap közelebb kerülök a vágyaimhoz. Minden napon könnyed, vidám és ragyogó. Könnyedén elérem a vágyaimat. Minden napomba humort, örömöt csempészek. Elérem a céljaimat.

A Nyúl

Belső gyermekem szeretetben él. Mindennap szeretettel gondolok a gyermeki önmagamra. Gondolatban, lélekben átölelem a belső gyermekemet. Belső gyermekem vidám és boldog. Én is az vagyok.

A Sárkány

Meglátom a humort a világban. Humorral tekintek a mindennapokra. Örömforrást lelek a humorban. Szeretem a vicceket, szívesen viccelődöm magamon. A humor megszépíti az életemet.

A Kígyó

Kipihent vagyok. Nagyon jól és eleget alszom. Minden reggel kipihenten és boldogan ébredek. Minden napban új lehetőségeket találok. Mindennap nyugodt és kiegyensúlyozott, mert kipihent vagyok.

A Ló

Erőm napról napra több. Életerős és boldog vagyok. Humorral kezelem a nehézségeket. Könnyedén megoldom a problémákat, hiszen napról napra erősebb vagyok. Mindenen átsegít a humor.

A Kecske

Könnyen döntök, jól döntök. Dönteni egyszerű. Dönteni jó. A saját életemről magam döntök. Én tudom, mi a legjobb nekem. Szeretek döntéseket hozni. Engem segítenek, engem támogatnak a döntéseim.

A Majom

Tudom, mitől leszek boldog. A boldogságot magamban keresem. A boldogságot önmagamban találom. Független és szabad vagyok, hiszen a boldogságom a lelkemből fakad. Megérdemlem a boldogságot.

A Kakas

Kedves vagyok, és elfogadó. Könnyű kedvesnek és elfogadónak lenni. Szeretem az embereket, az emberek is szeretnek engem. Kedvességemmel bármit elérhetek. Kedvességem a sikerem kulcsa.

A Kutya

Szeretni könnyű. Szeretni a legnagyszerűbb érzés. Szerelem és humor megférnek egymás mellett. Könnyedén kimutatom a szeretetemet. Szeretetemért szeretetet kapok cserébe. Nyitott vagyok a szeretetre.

A Disznó

Odafigyelek a családtagjaimra. Fontos a családom. Szeretem a családomat. Figyelek rájuk, támogatom őket. Családom is figyelmes velem. Családomat segítem, ők is segítenek engem.

Exit mobile version