Napi kínai horoszkóp 2018. december 30.: Ma higgy az álmokban

nlc | 2018. December 30.
Milyen álmodat valósítanád meg 2019-ben? Amiben ma igazán hiszel, az az álom könnyedén valóra is válik a jövő évben. A kínai horoszkóp bölcs tanácsai ma az álmok megvalósításában támogatnak téged.

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Valóra válthatók az álmok (Thinkstockphotos)

Ez a mai mantrád a kínai horoszkóp szerint

A Patkány

Könnyen szót értek másokkal. Mindenkor megtalálom a megfelelő hangot. Jól és érthetően kommunikálok. Szívesen ismerkedem, szívesen beszélgetek másokkal. Olyan emberek vesznek körül, akikkel könnyen egyetértek.

A Bivaly

Hiszek az álmaimban. Hiszem, hogy az álmaim megvalósulnak. Amikor kimondom az álmaimat, energiát adok a megvalósuláshoz. Valóra tudom váltani az álmaimat. Boldog vagyok, mert vannak álmaim.

A Tigris

Átgondoltan, de gyorsan döntök. Megfontolt, határozott vagyok. Tudom, mi a legjobb megoldás számomra. Az életemről magam döntök. A legjobb döntéseket hozom. A döntéseim visznek előre az utamon.

A Nyúl

A változások lehetőségek. Minden változás újabb lehetőség az életemben. Minden változtatással fejlődöm. Minden változásból tapasztalatokat gyűjtök. A változások értem történnek. Szeretem a változásokat.

A Sárkány

A konfliktusok megoldhatók. Szeretettel oldom meg a konfliktusokat. Békéltetőnek születtem. A konfliktusok sehová sem vezetnek. A béke, a harmónia, a szeretet a megoldás minden problémára.

A Kígyó

Bátran döntök. Szeretek dönteni. Magam döntök az életemről. Az életemről bármikor szabadon dönthetek. Döntéseim visznek előre a sorsom útján. A döntések választások. Élek velük. 

A Ló

Lelkemben mindig süt a napfény. Lelkem ragyog. Boldog vagyok. Észreveszem a pozitív dolgokat az életemben. A szépre, a jóra figyelek. Pozitívan érzek, gondolkodom és cselekszem.

A Kecske

Nyugalmam mindenkit megnyugtat. Árad belőlem a béke, a nyugalom. Jól érzem magamat. Elégedett vagyok. Békémmel másokra is hatok. Szeretnek velem lenni a többiek. Szeretik a nyugalmamat.

A Majom

Béke van bennem. Békében élek magammal, békében élek a környezetemmel. Árad belőlem a békesség. Semmi és senki sem billenthet ki a lelki békémből. Jól vagyok. A helyemen vagyok.

A Kakas

Az élet tele van szépséggel. Észreveszem az élet szépségeit. Erőt, energiát merítek az élet szépségeivel. Boldog és elégedett vagyok. A szépre, a jóra figyelek. Pozitívan gondolkodom és érzek.

A Kutya

Pénzügyeimet jól irányítom. Magam intézem a pénzügyeimet. Minden van elég pénzem. Mindenre jut a pénzből, amire költeni szeretnék. Szeretem a pénzt. Áramlik hozzám a pénz.

A Disznó

Egészséges ételeket eszem. Ragyogok az egészségtől. Figyelek magamra, ezért tápláló és egészséges ételeket, italokat fogyasztok. Szeretem magamat, szeretem a testemet. Egészséges vagyok.

Exit mobile version