Napi kínai horoszkóp 2019. január 4.: Megragadod a lehetőségeket?

nlc | 2019. Január 04.
A lehetőségek előtted hevernek. Számtalan lehetőség előtt állsz. Melyiket választod? A kínai horoszkóp bölcs javaslatai ma különösen jól jöhetnek. Ismerd fel a legjobb lehetőséget.

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Felismered a lehetőségeket? (Thinkstockphotos)

Ez a mai mantrád a kínai horoszkóp szerint

A Patkány

A változatosság szórakoztat. Szeretem a változatosságot, szeretem a változásokat. Örömmel fogadom a változásokat. Minden változás újabb lehetőség. Élek a változásokkal. Engem segítenek.

A Bivaly

Szabad és szerető szívű vagyok. Szabadon és szeretetben élek. A szabadság örömmel tölt el. Szeretetemért szeretetet kapok cserébe. Önállóan döntök az életemről. A szeretet mellett szavazok.

A Tigris

Vágyaim megmutatják boldogságom. Amire szívből vágyom, megkapom. Boldog vagyok, amikor valóra váltom a vágyaimat. Minden vágyam lehetőség a megújulásra. Teszek a vágyaimért, teszek a boldogságomért.

A Nyúl

Vonzó vagyok. Szeretnek az emberek. Szeretem magamat, pozitív a kisugárzásom. A vonzerő belőlem fakad. Vonzerőmmel bármit elérhetek és megvalósíthatok. Jól és jóra használom a vonzerőmet.

A Sárkány

Gondolataim előre visznek. Gondolataim megvalósítható ötletek. Gondolataim lehetőségek a változtatásra. Változtatok, amikor csak tehetem. A változások lehetőségek. Szeretem a változásokat.

A Kígyó

Beengedem életembe az örömöt. Megnyitom a lelkemet a valódi örömnek. Boldog és örömteli az életem. Szeretem az életemet, szeretem magamat. Mindennap merítek az öröm forrásából. Tudom, miben találok örömet.

A Ló

Pontosan és jól dolgozom. Fontos és hasznos munkát végzek. Kreatív feladatokat kapok. Megvalósíthatom önmagamat a munkámban. A munkám lehetőség a fejlődésre. Szeretem, amit csinálok.

A Kecske

Napról napra jobban érzem magamat. Minden nap újabb lehetőség a boldogságra. Mindennap megvalósíthatom a vágyaimat. Minden napom egyre örömtelibb. Minden nappal jobban érzem magamat.

A Majom

Felismerem a lehetőségeket. Az életem számtalan lehetőséget tartogat. A lehetőségek az élet ajándékai. A lehetőségek előttem hevernek. Élek a lehetőségeimmel. Megvalósítom önmagamat.

A Kakas

Igazamat szeretettel fogalmazom meg. Szeretettel mondom el, amit gondolok. A szeretet erejével bármit megoldhatok. A szeretet minden nehézségen átsegít. Szeretetemért szeretetet kapok cserébe. Megéri szeretni.

A Kutya

Meggondolt vagyok és barátságos. Ismerem a céljaimat. Barátsággal közelítek mások felé. A barátságok lehetőségek. A barátságokból erőt, energiát meríthetek. Meggondoltan élem az életemet. Sikeres vagyok.

A Disznó

Szívcsakrám nyitott. Szeretetben élek. Nyitott vagyok a szeretetre. Szívcsakrámból árad a szeretet energiája. Szeretnek az emberek. Őszintén szeretek. A szeretet az élet legnagyszerűbb lehetősége.

Exit mobile version