Napi kínai horoszkóp 2019. január 8.: Te kormányzod a sorsodat?

nlc | 2019. Január 08.
Sorsodat születésed előtt írtad. Sorsodat bármikor megváltoztathatod. Te magad irányítod, és éled a sorsodat. A kínai horoszkóp szerint így teheted a legjobban.

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Sorsodat te irányítod. Járd a magad útját (Thinkstockphotos)

Ez a mai mantrád a kínai horoszkóp szerint

A Patkány

Szeretet ragyogja be a napjaimat. Szeretetben élek. Minden nap a szeretet mellett döntök. Legfontosabb feladatom az őszinte szeretet. Könnyen szeretek, és könnyen fogadom el a szeretetet.

A Bivaly

A szívem tudja, mi a jó nekem. Hallgatok a szívem szavára. Árad belőlem a szeretet. Nyitott vagyok az igaz szeretetre. Szeretetben élem az életemet. Szeretettel élem az életemet. Szeretet a sorsom.

A Tigris

A szeretet mindig jár nekem. A szeretet kifogyhatatlan. Nyitott vagyok a szeretetre. Megérdemlem az őszinte és igaz szeretetet. Szeretek, és mások is szeretnek engem. Boldog vagyok, mert szeretetben élek.

A Nyúl

Nyitott vagyok az ismeretlenekkel. Nyitottan fogadom az ismeretlenek közeledését. Bárkit szívesen meghallgatok. Pontosan tudom és érzem, kiben bízhatok meg. Nyitott és szeretetteljes vagyok.

A Sárkány

Sorsomat én kormányzom. Én döntök az életemben. Én tudom, mi a legjobb nekem. Figyelek a lelkem hangjára. A megérzéseim mindig jó irányba vezetnek engem. Szabadon dönthetek. A sorsomat élem.

A Kígyó

Ajándékokat kapok az élettől. Örömmel fogadom az élet ajándékait. Megérdemlek mindent, amit az élettől kapok. Nyitott vagyok az életre. Szeretem az életemet. Hálás vagyok az életemért.

A Ló

Mindenki szívesen dolgozik velem. Szeretem a munkatársaimat, ők is szeretnek engem. Szívesen dolgozom együtt a többiekkel. Szeretem a csapatmunkát. Szeretem a rám bízott feladatokat. A legjobb helyen dolgozom.

A Kecske

Napról napra egészségesebb vagyok. Minden nappal jobban érzem magamat testileg és lelkileg. Tudatosan figyelek magamra. A legjobbat adom testemnek és lelkemnek. Megérdemlem a jót, megérdemlem az egészséget.

A Majom

A jóság jóságot szül. Amikor jót adok, jót kapok cserébe. Minden jó sokszorosan száll vissza rám, amit másoknak szívből adok. A jó cselekedetekért méltó jutalmat kapok. Szeretek jót tenni.

A Kakas

Úgy döntöttem, az egészséget választom. Egészséges és boldog akarok lenni. Mindent megteszek önmagamért, az egészségemért. Megérdemlem a legjobbat. Figyelek magamra, gondoskodom magamról.

A Kutya

Bőség áramlik az életembe. Napról napra egyre nagyobb bőségben élek. Mindig van elég pénzem, mindig megvan mindenem. Őszintén értékelem a bőséget. Boldog, elégedett és hálás vagyok.

A Disznó

Mindent visszakapok, amit adok. Minden, amit szívből adok, többszörösen tér vissza hozzám. Minél több szeretetet adok, annál többet kapok vissza belőle. Szeretetben, bőségben, boldogságban élek.

Exit mobile version