Napi kínai horoszkóp 2019. január 10.: Szerencseenergia áramlik az életedbe

nlc | 2019. Január 10.
Szerencseenergia áramlik az életedbe. Felfigyelsz rá? Nyitott vagy a szerencsédre? Most különösen érdemes, hiszen a kínai horoszkóp szerint igazán szerencsés napok és lehetőségek előtt állsz.

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Szerencseenergia áramlik az életedbe (Thinkstockphotos)

Ez a mai mantrád a kínai horoszkóp szerint

A Patkány

A szerencse hűséges társam. Hálás vagyok a szerencsémért. Hiszek a szerencsében, hiszen a szerencsés lehetőségekben. Én vagyok a saját szerencsém kovácsa. Árad felé a szerencse energiája.

A Bivaly

Munkám a bőség forrása. Szeretem a munkámat. Hálás vagyok a rám bízott feladatokért. Szerencsés vagyok, hiszen azt csinálom, amit igazán szeretek. Szerencsés vagyok, mert munkámért bőségesen megfizetnek.

A Tigris

Családom boldog. Boldog vagyok, amikor a családommal lehetek. Szeretjük egymást, jól érezzük magunkat együtt. Szerencsés vagyok, mert szerető családban élhetek. Boldoggá tesz a családom boldogsága.

A Nyúl

Gyermeki énem biztonságban van. Vigyázok a bennem élő gyermekre. Boldog vagyok, mert a bennem élő gyermek is boldog. Szerencsésnek érzem magamat, hiszen biztonságban, boldogságban élhetek.

A Sárkány

Megőrzöm az egészségemet. Vigyázok magamra. A legjobbat adom a testemnek, a lelkemnek. Az egészséget választom, hiszen egészségesnek, teljesnek lenni jó. Törődöm magammal.

A Kígyó

Szerencseenergia áramlik az életembe. Napról napra jobban érzem magamat. Szerencsés vagyok. Mindennap bízom a szerencsémben. A szerencse hűséges társam. A szerencse kísér engem.

A Ló

A spontán döntéseim jó döntések. Könnyedén és szívesen döntök. Az életemről magam döntök. Tudom, mi a legjobb nekem. Szerencsés vagyok, hiszen önálló vagyok. A döntéseim szerencsések.

A Kecske

Segítek, és segítenek nekem. Önzetlenül adok, és önzetlenül kapok másoktól. Szívesen segítek másoknak, és szívesen fogadom a többiek segítségét. Ismerem az adok-kapok egyensúlyát. Élek vele mindennap.

A Majom

Szeretet és egészség van az életemben. Szeretetben, egészségben élek. Méltó vagyok a szeretetre. Megérdemlem a teljességet, az egészséget. Figyelek magamra, figyelek a többiekre. Szeretem magamat, szeretem az egészséget.

A Kakas

Céljaim csak karnyújtásnyira vannak. Céljaimat valóra tudom váltani. Minden nap teszek a céljaimért. Csak ki kell nyújtanom a kezemet, hogy elérjem a céljaimat. Szerencsés vagyok, mert céltudatos vagyok.

A Kutya

Középpontomban vagyok. Jól érzem magamat. Szeretem az életemet. Igazán jól élek. Semmi és senki sem tud kibillenteni a középpontomból. Békében élek magammal, békében élek a környezetemmel.

A Disznó

Jót teszek másokkal. Amikor másoknak segítek, magamnak is segítek. Minden jó visszaszáll rám. Amit másokért teszek, sokszorosan visszakapom. Szerencsés vagyok, hogy jót tehetek másoknak és magamnak.

Exit mobile version